Pomalu pečený králík s tymiánem
Králičí maso je velmi jemné a skvěle se hodí k nedělnímu obědu. Jeho příprava si vyžádá více času, výsledek ale stojí za to. Díky anglické slanině je jídlo pěkně šťavnaté a díky tymiánu krásně voní.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený králík s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrA98
Moje poznámka
Pomalu pečený králík s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrA98
Nejnovější recepty
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 3 minutami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 2 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 6 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkové čatní
josef.ridic před 2 minutami
Kuřecí stehna s vaječnou náplní
Leni1970 před 9 minutami
Filé smažené v troubě
[email protected] před 21 minutami
Krůtí maso s houbami
[email protected] před 25 minutami
Vydatná bramborová polévka s krupkami nebo pohankou
wimra před 46 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Tina_DOH před 54 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
Begonie před 1 hodinou
Podzimní kotleta
JanaPankova před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Vladka321 před 2 hodinami
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
cibule šalotka,
česnek,
slanina anglická,
víno bílé,
tymián,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar drůbeží
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.