Vepřová pečínka na medu
Vepřová pečeně je ideální na nedělní oběd. Při správné přípravě jde o chutné, měkké a šťavnaté maso. Přidejme ještě černé pivo a med a výsledkem je opravdová lahůdka. Jako přílohu podáváme smažené celerové hranolky.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6ZQv
Moje poznámka
Vepřová pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6ZQv
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 16 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 20 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 25 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Suroviny:
pivo černé,
med,
cukr třtinový,
pečeně vepřová,
sůl,
pepř mletý,
voda,
celer,
olej řepkový,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.