Polenta s hlívou ústřičnou
Instantní polentu připravíme snadno během pár minut. Díky máslu a parmazánu bude krásně krémová a chutná. Podáváme ji s orestovanou hlívou ústřičnou, kterou ochutíme trochou česneku.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polenta s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9OV
Moje poznámka
Polenta s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9OV
Nejnovější recepty
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 13 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 14 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
hoopoo před 43 minutami
Cikánský řízek
Vasrmanka před 1 hodinou
Dort s kysanou smetanou - Zebra
Monkrizova před 1 hodinou
Dvoubarevná vláčná bábovka
mk.martinkucera před 1 hodinou
Podzimní kotleta
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
boomgo před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 3 hodinami
Bramboračka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 14 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 15 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
česnek,
cibule šalotka,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
polenta instantní,
vývar zeleninový,
mléko,
máslo,
sýr parmazán strouhaný,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.