Francouzský koláč chinois
Chinois je francouzský koláč z kynutého těsta. Tvoří ho šneky plněné mléčnou náplní a rozinkami. Celý koláč po upečení navíc potřeme oslazenou vodou. Přípravu těsta usnadní domácí pekárna.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Moje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 11 minutami
Krupičková polévka
taleonka10 před 41 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 2 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 3 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 4 hodinami
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
sůl,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
rozinky,
cukr
Komentáře (2)