Francouzský koláč chinois
Chinois je francouzský koláč z kynutého těsta. Tvoří ho šneky plněné mléčnou náplní a rozinkami. Celý koláč po upečení navíc potřeme oslazenou vodou. Přípravu těsta usnadní domácí pekárna.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Moje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 10 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 11 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 12 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 9 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 11 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 13 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 13 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 15 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 16 hodinami
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
sůl,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
rozinky,
cukr
Komentáře (1)