Francouzský koláč chinois
Chinois je francouzský koláč z kynutého těsta. Tvoří ho šneky plněné mléčnou náplní a rozinkami. Celý koláč po upečení navíc potřeme oslazenou vodou. Přípravu těsta usnadní domácí pekárna.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Moje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 7 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 13 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 3 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 4 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 5 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 6 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 7 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 7 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 7 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 7 hodinami
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
sůl,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
rozinky,
cukr
Komentáře (2)