Losos na špenátu
Do vyváženého jídelníčku patří také ryby, které jsou plné zdraví prospěšných látek. Nejoblíbenějším druhem ryby je bezesporu losos, jehož maso je velice chutné. Příprava lososa je velice snadná, postačí pouze dobře okořenit a opéct v pánvi na másle. Podáváme jej na česnekovém špenátu s čerstvou bagetou.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Moje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 15 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 8 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 8 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 14 hodinami
Suroviny:
losos,
citron,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
mouka hladká,
špenát čerstvý,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.