Losos na špenátu
Do vyváženého jídelníčku patří také ryby, které jsou plné zdraví prospěšných látek. Nejoblíbenějším druhem ryby je bezesporu losos, jehož maso je velice chutné. Příprava lososa je velice snadná, postačí pouze dobře okořenit a opéct v pánvi na másle. Podáváme jej na česnekovém špenátu s čerstvou bagetou.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Moje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 10 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 6 hodinami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 7 hodinami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 7 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 7 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 9 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 9 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 9 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 10 hodinami
Suroviny:
losos,
citron,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
mouka hladká,
špenát čerstvý,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.