Ředkvičková smaženice podle Hany
Smaženici máme spojenou hlavně se sezónou hub, co ale vyzkoušet jarní verzi s ředkvičkami? Na cibulce podušené ředvičky stačí zalít vejci a skvělá večeře je na stole během 10 minut. Vynikající je s chlebem nebo třeba na topince.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková smaženice podle Hany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXyN
Moje poznámka
Ředkvičková smaženice podle Hany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXyN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 13 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 6 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 10 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 11 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 12 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 13 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 15 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 15 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 15 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
cibule,
vejce,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (1)