Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

2. 7. 2015 16:23

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 325 kJ / 317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

ianka

6. 7. 2015 21:30

Tak tohle je moje mládí, mamka ředkvičky dělávala stejným způsobem (jen místo houbového bujónu dávala klasický masox). Také si občas vzpomenu a uvařím, ovšem bez masoxu, je to stejně dobré.

zuzun

2. 7. 2015 21:09

Jezis ja ty redkvicky musim fakt zkusit! A dobrej napad ten houbovej masox (ja vim, glutamaty, ale jednou za deset let....):-p. Myslim, ze mi bude smakovat, dam jen bilek

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičkova smazenice

Suroviny: ředkvičky, cibulka, bujón houbový, voda, vejce, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkxn