Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Maryla337 Kuchařka: Maryla337

Doba přípravy: 20 min 2 porce Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

1 balíček ředkviček
1 cibulka
1/2 houbového Masoxu
0,5 dl vody
3 vejce
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme drobně pokrajenou cibulku, přidáme omyté a nakrájené ředkvičky a necháme podusit.

  2. Přidáme půlku masoxu a vodu, necháme ředkvičky změknout. Zakvedláme vajíčkem.

  3. Podle chuti dosolíme, opepříme. Podáváme s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Letní potěšení - ředkvičková smaženice

  • ianka ianka

    Tak tohle je moje mládí, mamka ředkvičky dělávala stejným způsobem (jen místo houbového bujónu dávala klasický masox). Také si občas vzpomenu a uvařím, ovšem bez masoxu, je to stejně dobré.

    Odpovědět

  • zuzun zuzun

    Jezis ja ty redkvicky musim fakt zkusit! A dobrej napad ten houbovej masox (ja vim, glutamaty, ale jednou za deset let....):-p. Myslim, ze mi bude smakovat, dam jen bilek

    Odpovědět

Tématické fráze: ředkvičkova smazenice