Polévka z mangoldu s cizrnou
Mangold je bohatý na vitamin C a má vysoký obsah železa. Nevíte co z této listové zeleniny připravit? Vyzkoušejte snadnou polévku s cizrnou a čerstvým medvědím česnekem, určitě ji nebudete dělat naposledy.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z mangoldu s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rLmJ
Moje poznámka
Polévka z mangoldu s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rLmJ
Nejnovější recepty
Placičky z podmáslí
Přidáno před 3 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 6 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 8 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 9 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 11 minutami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 14 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 2 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 3 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 3 hodinami
Polévka z lišek
xSarka před 4 hodinami
Česnekové bagety
Bretik před 4 hodinami
Suroviny:
mangold,
cizrna,
mrkev,
harissa,
česnek mědvědí,
vývar zeleninový,
sůl,
petržel
Komentáře (2)