Cizrna s mangoldem po indicku

tejaja Kuchařka: tejaja

Luštěniny 0 názorů

Suroviny

200 g uvařené cizrny
400 g mangoldu
1 cibule
3 stroužky česneku
1 lžička římského kmínu
1 lžíce strouhaného zázvoru
1 lžička garam masala
350 ml vody
200 g tvrdého sýra
1 dl smetany
2 lžíce citronové šťávy
olej
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nasekaný cesnak, rímsky kmín, nastrúhaný zázvor, garam masala a necháme rozvoňať.

  2. Pridáme cícer, nakrájaný mangold a osolíme.
    Podlejeme vodou a nezakryté 10 min podusíme. Potom zmes čiastočne rozmixujeme, asi v pomere 1:1.

  3. Pridáme na malé kocôčky nakrájaný syr, smotanu a necháme cca 5 min povrieť na slabom plameni.
    Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou.

  4. Podávame s ryžou.

Poznámka

Recept mám z časopisu.

Garam masala robím podľa tohto receptu: https://www.toprecepty.cz/recept/10020-garam-masal...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Cizrna s mangoldem po indicku

K receptu nejsou žádné komentáře.