Makronky
Tradiční francouzskou cukrovinkou, která vás zaujme už jen svým barevným vzhledem, jsou makronky. V ústech se jemné makronky z mandlového těsta lehce rozpustí a vaše chuťové pohárky si vychutnají lahodný krém.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkXR2
Moje poznámka
Makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkXR2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Linecké s marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Banánové cheesecake brownies
Přidáno před 2 hodinami
Vláčný banánový chlebíček
Přidáno před 2 hodinami
Medové perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Mrkváč s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Hruškovo-perníkový koláč s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Terchovská sváteční kapustnica
mkab před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
Pechule před 1 hodinou
Dýňová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
Kudlajs před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Slavista62 před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
mifka před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
terkanaty před 4 hodinami
Vietnamská polévka Pho Bo
Aikaterine před 4 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Evik.ka před 5 hodinami
Suroviny:
mouka mandlová,
cukr moučkový,
kakao holandské,
bílek,
sůl,
cukr krupice,
máslo,
cukr moučkový,
ořechy pistácie
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.