Makronky
Tradiční francouzskou cukrovinkou, která vás zaujme už jen svým barevným vzhledem, jsou makronky. V ústech se jemné makronky z mandlového těsta lehce rozpustí a vaše chuťové pohárky si vychutnají lahodný krém.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkXR2
Moje poznámka
Makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkXR2
Nejnovější recepty
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Pečená treska na másle z trouby
Přidáno před 11 hodinami
Nutellové oříšky
Přidáno 9. 10. 2025 05:00:02
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno 8. 10. 2025 20:42:48
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 17 minutami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 9 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 10 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 11 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 11 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 11 hodinami
Krémová pórková polévka
Roobass před 13 hodinami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 13 hodinami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 13 hodinami
Suroviny:
mouka mandlová,
cukr moučkový,
kakao holandské,
bílek,
sůl,
cukr krupice,
máslo,
cukr moučkový,
ořechy pistácie
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.