Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake ve skle

Lehký a svěží cheesecake ve skle je ideální letní dezert. Krémová vrstva se skvěle doplňuje s ovocem a křupavým základem, zatímco pistácie dodají šmrnc. Rychlý na přípravu a krásný na pohled - perfektní sladká tečka pro každou příležitost.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Sušenky rozdrtíme, přidáme měkké máslo a vytvoříme sušenkovou drobenku. Krok 2: Žloutky ušleháme s cukrem v horké vodní lázni do husté pěny a necháme vychladnout. Krok 3: Ricottu promícháme s ušlehanou smetanou a vmícháme žloutkový krém. Krok 4: Jahody omyjeme, odstopkujeme a nakrájíme na kousky. Krok 5: Do 4 pohárků vrstvíme smetanovou směs, na to jahodový džem, kousky čerstvých jahod, vrstvu sušenkové drobenky, opět smetanovou směs, džem, drobenku, čerstvé jahody a nakonec vše posypeme nahrubo posekanými pistáciemi. Krok 6: Poháry necháme vychladit a podáváme.

TIP: Jahodový nepečený dezert do skleničky

Zveřejněno 9. 7. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cheesecake ve skle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6825V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cheesecake ve skle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6825V

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sušenky karamelové, máslo, žloutek, cukr moučkový, sýr ricotta, smetana, jahodová marmeláda, jahody čerstvé, ořechy pistácie

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu