Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem

Nepečené kokosové košíčky s pudinkovo‑tvarohovým krémem a čerstvým ovocem jsou ideálním letním dezertem. Jsou osvěžující a jednoduché na přípravu. Perfektní pochoutka ke kávě nebo na slavnostní stůl.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Amphibian Amphibian

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min bez doby odležení v lednici

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava, bez doby odležení v lednici)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Strouhaný kokos smícháme s cukrem, změklým máslem a mlékem. Vypracujeme kompaktní těsto. Krok 2: Těsto vtlačíme do malých papírových (nebo silikonových) košíčků na muffiny tak, aby vznikl důlek pro náplň. Krok 3: Košíčky dáme ztuhnout do lednice na 2-3 hodiny. Krok 4: Pudink uvaříme dle návodu na obalu a necháme vychladnout. Krok 5: Vychladlý pudink smícháme s tvarohem. Vzniklou náplní plníme košíčky. Zdobíme čerstvým ovocem.

TIP: Top 7: Ovocné nepečené dezerty - oblíbené recepty

Zveřejněno 10. 7. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpZBM

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpZBM

Suroviny:
kokos strouhaný, cukr moučkový, máslo, mléko, cukr krupice, mléko, tvaroh, ovoce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu