Mascarpone s čerstvým ovocem

Handaaa Kuchařka:

Doba přípravy: 20 minut PT0H20M 2 porce Dorty 0 názorů

Mascarpone s čerstvým ovocem
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
32

Suroviny

cukrářské piškoty
espresso
mascarpone
šlehačka ke šlehání 33%
vanilkový lusk
moučkový cukr
citron
čerstvé ovoce - jahody, borůvky, maliny, ostružiny
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V misce vyšleháme mascarpone s moučkovým cukrem dle chuti (na jednu vaničku mascarpone dávám zhruba 4 lžíce moučkového cukru). Zvlášť vyšleháme šlehačku, můžeme přidat ztužovač šlehačky, ale není to nutné.
    Poté ruční metlou smícháme v jeden krém. Ochutnáme, v případě potřeby dosladíme.

  2. Dno mističky či skleničky vyložíme cukrářskými piškoty a zalijeme kvalitním espressem. Pouze takovým množstvím, které se vsákne do piškotů, aby to nebylo rozmočené. Na to vložíme krém a na vrchu ozdobíme čerstvým ovocem. Fantazii se meze nekladou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mascarpone s čerstvým ovocem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo