Karpatské lečo
Karpatské lečo s čerstvými houbami a pikantní klobásou je vydatné a plné chutí. Kombinace cibule, paprik, rajčat a hub tvoří lahodný základ, který doplňuje kořeněná klobása. Výborné jako rychlý oběd nebo večeře, která příjemně zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karpatské lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wE1o
Moje poznámka
Karpatské lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wE1o
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 7 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 8 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 11 hodinami
Suroviny:
cibule,
houby čerstvé,
olej,
sůl,
paprika,
rajče,
klobása pikantní
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.