Kuřecí cordon bleu
Jídlem, které najdeme snad v každé restauraci, je oblíbené cordon bleu. Domácí verze s camembertem nabízí krémovější chuť a zajímavou obměnu klasiky. Hodí se k bramborám, salátu, nebo jen tak se zeleninou.
Postup přípravy
Krok 1: Maso podélně rozkrojíme, aby vznikla kapsa, naklepeme ho, osolíme a opepříme.
Krok 2: Na jednotlivé řízky rozložíme šunku a plátky sýra. Maso přeložíme a konce zpevníme pomocí párátka, aby sýr při smažení nevytekl.
Krok 3: Kapsy obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vajíčku a ve strouhance.
Krok 4: Smažíme v dostatečném množství oleje z obou stran dozlatova.
Krok 5: Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 7. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2RoM
Moje poznámka
Kuřecí cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2RoM
Nejnovější recepty
Slaný závin se zelím
Přidáno před 10 minutami
Kachní stehna na česneku
Přidáno před 1 hodinou
Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Krevety v omáčce s paprikami a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé domácí housky
Přidáno před 3 hodinami
Špagety se žampiony a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Koblych před 21 minutami
Chutné vafle
Jitka86 před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
Innamiya před 2 hodinami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 9 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 13 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 13 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 13 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 13 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
šunka sušená,
sýr camembert,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.