Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 101 kJ / 3 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,47 g |
Tuky | 39,99 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 648 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 702,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový koláč z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro4K
Moje poznámka
Švestkový koláč z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro4K
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 7 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 5 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 7 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 8 hodinami
Tématické fráze:
švestkový koláč,
koláč z pekarny,
švestkový koláč recept,
kolace z pekarny,
kolač v pekarně,
domácí pekárna recepty,
koláč do pekárny,
koláče v pekárně,
kynutý švestkový koláč z pekárny,
koláče s pekárny,
recept ze svestek v domaci pekarne,
kynutý švestkový koláč v pekárně,
kolac pekarna,
kynute koláče z pekarny,
koláč švestkový,
recepty do domácí pekárny,
kynutý koláč v pekárně,
borůvkový koláč z pekárny,
koláčky z domácí pekárny,
kolace do pekarny
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
švestky,
Komentáře (27)
Každá pekáreň pečie inak, trocha to posleduj.