Krevety
Šťavnaté restované krevety jsou lehkým a přitom elegantním pokrmem, který zvládnete během pár minut. Podávejte je s čerstvou bagetou, zeleninovým salátem nebo jako efektní předkrm, který nadchne každého gurmána.
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin, kromě oleje, umícháme marinádu, do které naložíme očištěné, omyté a osušené krevety.
Krok 2: Marinujeme 30 minut.
Krok 3: Do kastrůlku dáme olivový olej a osmažíme na něm krevety. Poté je zalijeme marinádou, ve které byly naloženy, a marinádu restováním zredukujeme.
Krok 4: Podáváme ihned, doplněné bagetkou.
Zveřejněno 25. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krevety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6L5
Moje poznámka
Krevety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6L5
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 1 hodinou
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 10 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 1 hodinou
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 1 hodinou
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 2 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 4 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 4 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 7 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 8 hodinami
Suroviny:
krevety,
omáčka sojová,
víno bílé,
med,
šťáva citronová,
vločky,
olej olivový
Komentáře (1)