Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Houby ve sladkokyselém nálevu jsou skvělým způsobem, jak si užít chuť lesních plodů i mimo sezónu. Díky sladkokyselé chuti a příjemnému kořenění se hodí jako příloha k masům, do salátů nebo jen tak k pečivu.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6n5
Moje poznámka
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6n5
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 5 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 2 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 2 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 5 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 6 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 6 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 8 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 10 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 10 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 10 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 13 hodinami
Suroviny:
cibule,
houby,
ocet,
voda,
deko,
cukerin,
cukr krupice
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.