Lišky na slanině

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Houby 23 názorů

Suroviny

čerstvé lišky
kvalitní slanina
cibule
drcený kmín
čerstvá majoránka
máslo
hladká mouka
trochu vývaru na podlití ( nebo vody)
sůl
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné lišky podle velikosti nakrájíme.

  2. Na pánvi na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, poté přidáme houby.

  3. Osolíme, okmínujeme a restujeme cca 5 minut, poté zlehka zaprášíme moukou a mícháme ještě asi 2 minuty.

  4. Podlijeme malinko vývarem nebo vodou a necháme 10 minut probublávat.

  5. Nakonec vsypeme posekanou majoránku, promícháme a odstavíme.

  6. Podáváme nejlépe s pečivem.

Poznámka

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 171 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lišky na slanině

Předchozí 1 2

Tématické fráze: houba liška pravá lisky recepty lišky na slanině lišky na másle lišky recept recepty z lišek lišky na kmíně lišky houby recepty jak upravit lišky recept na lisky houby lišky foto recept z lišek recepty z lisky recepty -houby lišky restovane recepty na lišky recept lisky recepty s liškami liška oranžová restované lisky jedlé houby liška

Zapomněl/a jsem heslo