Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s treskou a pepřem

Krémové těstoviny s treskou a pepřem vykouzlíte do 30 minut. Netradiční kombinace tresky, citronového a zeleného pepře se nelekejte. Smetana a pomazánkové máslo vše krásně zjemní a výsledkem je skvělý oběd nebo večeře, který zvládnou i začátečníci.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Krok 2: Cibuli oloupeme, umyjeme a nakrájíme nadrobno. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Filety nakrájíme na kostičky. Krok 3: V hlubší pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a orestujeme na něm kousky ryby. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a dál restujeme. Krok 4: Směs ochutíme citronovým pepřem, osolíme a přisypeme zelený pepř. Krok 5: Směs zjemníme pomazánkovým máslem, které necháme za stálého míchání rozpustit. Dle potřeby přidáme do omáčky vodu z uvařených těstovin. Krok 6: K rybě dále přidáme na kolečka nakrájený pórek, vše krátce povaříme, přilijeme smetanu a už jen prohřejeme. Krok 7: Na závěr vmícháme předem uvařené těstoviny, promícháme a podáváme.

TIP: Tipy na rychlé večeře pro uspěchané maminky

Zveřejněno 19. 10. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s treskou a pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEr2n

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s treskou a pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEr2n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
těstoviny, filet z tresky, olej olivový, cibule, pomazánkové máslo, pórek, smetana ke šlehání, pepř citronový, pepř zelený, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu