Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlíčky gyoza

Gyoza knedlíčky jsou oblíbenou japonskou specialitou z tenkého těsta plněného šťavnatým mletým masem a cibulí. Jemně osmažené dozlatova a podávané se sladkou chilli omáčkou představují perfektní chuťový zážitek.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

sab.pol@ sab.pol@

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 10 min

60 min (50 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme mouku s vodou a pečlivě vypracujeme hladké těsto. Krok 2: Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Maso smícháme s cibulí, sójovou omáčkou, solí, pepřem a chilli. Krok 3: Těsto vyválíme na tenký plát a vykrájíme kolečka, která naplníme masovou směsí a zabalíme. Krok 4: V pánvi na rozpáleném oleji osmahneme knedlíčky dozlatova. Krok 5: Knedlíčky poté podlijeme vodou a 5 minut dusíme. Krok 6: Hotové knedlíčky můžeme podávat se sladkokyselou omáčkou.

TIP: Asijská kuchyně - oblíbené pokrmy

Zveřejněno 29. 10. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Knedlíčky gyoza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6r46

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Knedlíčky gyoza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6r46

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, voda, maso hovězí mleté, cibule, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, chilli, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu