Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Langoše bez kynutí

Máte rádi domácí langoše, ale nechcete čekat, až těsto vykyne? S tímto receptem na langoše bez kynutí si můžete tuto oblíbenou pochoutku připravit raz dva – křehké a nadýchané jako ze stánku na koupališti či festivalu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

BinaSa

Středně náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience na těsto smícháme a vypracujeme v lepivé těsto. Necháme 5 minut odpočinout. Krok 2: Pomoučíme vál a těsto rozdělíme na 8 bochánků. Krok 3: V pánvi rozpálíme olej. Krok 4: Postupně z bochánků tvoříme placky (roztahováním do stran), vložíme do oleje a smažíme z obou stran do zlata. Krok 5: Česnek nastrouháme najemno a smícháme s kečupem (nebo zakysanou smetanou). Sýr nastrouháme. Krok 6: Hotové langoše potřeme směsí s česnekem a ozdobíme sýrem.

TIP: Nejlepší olej na smažení langošů

Zveřejněno 7. 11. 2025

Poznámka autorky BinaSa

Dají se dělat i na sladko, jen místo soli dáme cukr.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Langoše bez kynutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr9m8

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Langoše bez kynutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr9m8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tvaroh plnotučný, mouka hladká, vejce, mléko, kypřící prášek do pečiva, sůl, olej, kečup sladký, česnek, sýr gouda

Přidat fotografie receptu