Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na perkelt

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

2. 12. 2009 16:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 892 kJ / 3 320 kcal
Bílkoviny234,80 g
Tuky203,20 g
Vláknina58,00 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 646 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy91,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto jídlo vlastnoručně uvařil můj manžel.

Lze připravit i z telecího, kuřecího, jehněčího…atd

Solit až na konci!!! Při dušení a solení zároveň se prodlouží doba dušení (masu trvá déle, než změkne)

Pokud nemáte maso z mladého kusu, je možná lepší použít tlakový hrnec a asi si umím představit i Pomalý hrnec (ale s ním nemám zkušenosti)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

21. 2. 2010 22:37

Perkelt je skvělé jídlo, takže bodík i odemne :yes: +16

spagetka spagetka

5. 12. 2009 18:06

Děkuji vám všem za bodíky:-8:-K a jinak dneska měl Babica v pořadu o vaření chlapíka z Maďarska, který mimo jiné dělal pravý maďarský perkelt a s uspokojením konstatuju, že ho dělal téměř stejně a i s tím červeným vínem :-O, jen jsem nedávala česnek ;-);-)

Paprika Paprika

3. 12. 2009 21:54

Mňam :-p:-p :yes::yes: ;-)

bara.it bara.it

3. 12. 2009 07:59

Spagetko ty se mas, takovy manzel by se mi taky hodil. Takze to ma za bodik.:yes:14:yes:

yanull yanull

2. 12. 2009 19:58

:-p:yes::yes::-K + bodíková gratulace manželovi :-)

BILKOVAI BILKOVAI

2. 12. 2009 18:30

No to jsou krásné fotečky. Dávám bodík. Tohle můžeme:-p:-p

Bibinka Bibinka

2. 12. 2009 17:30

Špagetko, zrovna něco podobného dělám na zítřek, tak to sem asi taky dám(zítra), bezvadný recept a letí ti zasloužený bodík,č9 i za tu Adventní náladičku:yes::-)

evík

2. 12. 2009 17:25

určitě vyzkouším, vypadá,že si "pošmákneme", bude k nedělnímu obědu,posílám bodík;-);-):yes::yes:

Iljusa Iljusa

2. 12. 2009 17:15

Tedy špagetko, máš to ale slavnostní ;-) Hnedka bych si nabídla, mám hlad, celý den jsem nejedla - jdu si pro něco do lednice ;-)

Lusinda79

2. 12. 2009 17:12

Já hovězí na víně miluju..nejen kvůli tomu zbytku láhve:-8:-D, peču ho většinou v troubě a ke konci přidávám velkou lžíci brusinek, v nouzi i rybízové zavařeniny.

paajus

2. 12. 2009 17:10

manzel je blazen do perkeltu... davam bodik :yes:

pipre pipre

2. 12. 2009 17:04

Špagetko, moc dobrý recept:yes: Podobně někdy dělám, jen zatím bez vína. Netušila jsem, že se tomu říká perkelt :-) Každopádně letí bodík:yes:+6.

spagetka spagetka

2. 12. 2009 17:01

Díky za bodáky:-8, no Lusí, manžílek to pečlivě testoval a to víno prý nebylo špatný :-D:-D

Lusinda79

2. 12. 2009 16:59

Tak tohle také můžeme...manželovi bodík.A prosím Spagi co s tím zbytkem láhve, můžu ho dorazit?:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 12. 2009 16:20

Drobek néé, jen tady nesedím non-stop!:-D Spagi, moc se mi líbí, že máš ve fotografiích vždy kus postupu a nějaké ingredience. Podle toho se vaří jedna báseň, než podle sice krásných a někdy nicneříkajících třeba tří stejných fotek.:yes::yes::yes::yes: Jo a krásný oválný talíř!:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí perkelt perkelt hovězí perkelt recept madarsky hovezi perkelt perkelt recept pravý maďarský perkelt perkelt z hovězího masa hovězí perkelt recepty maďarský perkelt babica hovězí podplecí perkelt hovezi perkelt recept hovězí hovězí krk podplečí podplecí hovězí perkelt na víně perkelt na víně babica perkelt hovezi krk podpleci recepty perkelt z hoveziho hovezi podplecí recept

Suroviny: krk hovězí, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče cherry, paprika čerstvá červená, paprika sušená pálivá, pepř mletý, feferonka, sůl, sádlo, víno červené

TopRecepty.cz

Variace na perkelt

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwBm