Karamelizovaná cibule
Připravit karamelizovanou cibuli není těžké, vyžaduje to ovšem čas. Výsledek však stojí za to. Karamelizovaná cibule zesílí chuť omáček, dodá šmrnc pečenému masu, hodí se do polévek i na pizzu. V uzavřené sklenici ji můžete skladovat v lednici.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelizovaná cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6rrQ
Moje poznámka
Karamelizovaná cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6rrQ
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 2 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 3 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 1 hodinou
Kynutý makový závin
magdalenka před 1 hodinou
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 2 hodinami
Segedín z trouby
magdalenka před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 2 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 3 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 3 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 3 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 4 hodinami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 4 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
cukr krystal,
máslo
Komentáře (1)