Škvarkovka podle dědečka
Škvarková pomazánka, namazaná na krajíci čerstvého chleba, je skutečná delikatesa. Její příprava přitom není složitá. Stačí přidat uvařená vajíčka, sterilovanou okurku a cibuli. O dochucení se postará hořčice a česnek. Vyzkoušejte.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkovka podle dědečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYLqp
Moje poznámka
Škvarkovka podle dědečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYLqp
Nejnovější recepty
Zapečené tortilly s tuňákem
Přidáno před 44 minutami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Škvarkovka podle dědečka
Přidáno před 12 hodinami
Fofrová nivová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová pečeně Hamburk
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
[email protected] před 36 minutami
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 59 minutami
Pohanka s restovanou zeleninou
Fitulka před 1 hodinou
Středomořský rajčatový salát
Fitulka před 1 hodinou
Žitný chleba
jitka1963vlasim před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Fitulka před 1 hodinou
Cukrová poleva na perníky
Kaill před 3 hodinami
Kroupy s houbami a uzeným masem
Fitulka před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Fitulka před 4 hodinami
Povelikonoční polévka z vařených vajec
Fitulka před 4 hodinami
Suroviny:
škvarky,
vejce,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
hořčice plnotučná,
hořčice kremžská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)