Kanec se šípkovou omáčkou
K zimním měsícům neodmyslitelně patří konzumace zvěřiny. Oblíbeným tradičním českým pokrmem je pomalu dušené kančí maso se šípkovou omáčkou, které podáváme s knedlíkem. Příprava tohoto pokrmu je sice náročnější, ale výsledek stojí za to.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Wzw
Moje poznámka
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Wzw
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 3 hodinami
Bílý chléb
Petulice před 3 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 5 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 5 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 7 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 7 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 8 hodinami
Suroviny:
slanina,
cibule,
mrkev,
celer,
tymián,
rozmarýn,
víno červené,
plec kančí,
olej,
džem šípkový,
vývar masový,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.