Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 312 kJ / 2 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,45 g |
Tuky | 87,72 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 7,45 g |
Sůl | 17,75 g |
Sacharidy | 262,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do máslem vymazaného hlubšího pekáčku nebo zapékací misky, následně do trouby předehřáté na 230°C a pečeme dozlatova (cca 30 minut).
Zveřejněno 11. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Moje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 2 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 4 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 4 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 5 hodinami
Valašské frgály
suneno před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 7 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 8 hodinami
Tématické fráze:
bílá klobása,
bílá klobása recept,
aby jitrnice nepraskla,
zapečená bílá klobása,
těstoviny s nivou,
jak upect jitrnici aby nepraskla,
bílá klobása recepty,
jitrnice aby nepraskla,
pecena jitrnice,
jitrnice nepraskla,
jak upéct jitrnice aby nepraskly,
vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
jak péct jelito,
zapečená vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
klobása,
aby jelita nepraskla,
jak pect jelita,
bílé klobásy
Suroviny:
těstoviny,
klobása,
sýr niva,
petrželka hladkolistá,
mléko,
česnek,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (16)
Jo a PŠŠT... Náš mladej vegetarián se neptal, co to jí a sprdnul s rajčatovým salátem slušně velký kousek...