Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánočka z bílé klobásy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 2. 2016 13:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 783 kJ / 1 143 kcal
Bílkoviny98,87 g
Tuky71,56 g
Vláknina0,62 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 6,12 g
Sůl14,25 g
Sacharidy25,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Protože jsem nezvládla o vánocích, kdy jsem chtěla zkusit pletení vánočky ze šesti pramenů, došlo na to takto. No - moc mi to nešlo, ale dávám sem jako inspiraci k tomu, že bílá klobása nemusí být jen stočená do šneků nebo zapečená ve vajíčkách :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Maryla337

26. 12. 2017 08:38

hosta: nevadi přesto děku:yes:ji

hosta

10. 12. 2017 20:05

Maryla337: Harissa je papriková pikantní pasta, tamari je bezlepková sojovka. Ale strýček Google by tě asi informoval rychleji, než já;-)

Maryla337

10. 12. 2017 19:00

co je harissy neznám ;-(
a tamari;-(

henry

3. 12. 2016 15:09

Je to super a výborné :yes::yes::yes::yes::yes::-):-D:-p

JanaDorazinova

9. 2. 2016 13:37

:-)):-D:yes::yes:

hosta

8. 2. 2016 21:52

Paul Sulc: No - proti gustu.... pokud by vytékala šťáva, není asi dopečené:-))

Paul Sulc

8. 2. 2016 20:53

Uriznu ''platek'' a uz vidim, jak ze vsech pramenu vyteka stava/ Takto bych bajecnou vinnou klobasu nerujnoval, tak potrhly nejsem.To, ze je do spiraly, ma svuj vyznam.

magdalenka

7. 2. 2016 09:41

isindy::-)):-)):-))

isindy

7. 2. 2016 00:52

magdalenka: a to si představ, že ji vaření dost nebavilo, ještě před pár lety prohlašovala: vařím jen proto, že musím... a nechápala, co na té kuchyni mám :-O jooo, důchod dělá s člověkem divy :-D:-D

R.Rose

6. 2. 2016 22:12

jééé... to se mi moc líbí... už se těším, až koupím vinnou klobásu a otestuju pletení :-)

tejaja

6. 2. 2016 20:11

hosta: Jitka, ty netrénuj žiadne klobásy ani ruky, ty sa pekne vráť ku quinoe, fenyklu a semienkam, dobre ? Nech mám tu pekné jedlé recepty. :-D;-)

hosta

6. 2. 2016 20:01

jirholu: máš ji báječnou - já se taky snažila ze šesti, šlo mi to tak do poloviny, pak už jsem to motala jak to šlo, víc jsem měla zapletené ruce. Budu trénovat na tkaničkách od bot:-D Já ty konce upíchávala párátky:-D

jirholu

6. 2. 2016 19:38

"Vánočku" jsem dnes dělala ze 6 pramenů najednou ... nedávala jsem žampiony, povrch jsem potřela olejem smíchaným s grilovacím kořením a česnekem. Konce jsem svázala potravinářským provázkem. Přidávám foto ;-):yes::yes:

Majkaa

5. 2. 2016 20:13

Krásný nápad, ale jak jsi upevnila konce "vánočky":-?špejle, nebo provázek :yes:

magdalenka

5. 2. 2016 18:48

Je vidno, tvoja dcéra (ktorú trochu poznáme), po kom zdedila kreativitu! Krása!:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bílá klobása recept bílá klobása bílé klobásy recept na bile klobasy bila klobasa recepty nejlepší bílé klobasy bílé klobásy na zelenině vánočka z vinné klobásy zapečená bílá klobása bílá klobása v receptech recepty z bílé klobásy bílé klobásy recept vánočka z vinné na klobásy bílé klobásky recept bílé klobásy recepty bílá vinná klobása recepty báječná vánočka bílá klobísa bila klobasa -uprava jak se děla bila klobasa

Suroviny: klobása, žampióny, olej, harissa, česnek

TopRecepty.cz

Vánočka z bílé klobásy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN7B