Játrový špíz v parním hrnci
Suroviny pro 1
1
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Snad jsem to napsala srozumitelne recept jsem nekde cetla na internetu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2014 20:23
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
17. 5. 2013 22:44
17. 5. 2013 20:24
21. 12. 2009 22:14
21. 12. 2009 21:59
21. 12. 2009 21:57
21. 12. 2009 21:23
21. 12. 2009 20:55
21. 12. 2009 20:46
21. 12. 2009 20:09
21. 12. 2009 20:06
21. 12. 2009 20:05
21. 12. 2009 20:05
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...
21. 12. 2009 19:59
21. 12. 2009 19:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 14 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 5 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 5 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 6 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 7 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 9 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
Další recepty
Tématické fráze: recepty v parním hrnci rýžovar recepty těstoviny v parním hrnci recepty pro parni hrnec recepty k parnimu hrnci vaření těstovin v parním hrnci varime v parnim hrnci recepty pro ryzovar parní hrnec recepty jatra varena v pare vaření v parním hrnci recepty rýžovar vaříme pro žlučníkáře dietně v parnim hrnci recepty charakteristika drůbežího masa rýžovar kuchařka k parnímu hrnci jak vařit těstoviny v parním hrnci jak se vaří v parním hrnci co se da vařit v parním hrnci
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, slanina, olej, koření grilovací, brambory
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
19 názorů