Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Marinovaná kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou a cibulovým bulgurem Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 30 min
Cibulová marmeláda podle Ihnačáka Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 35 min
Pitný režim v létě: Za každý vypocený kilogram bychom měli přijmout litr tekutin, doporučuje MUDr. Jana Ježková