 
	
	
Caesar salát
Recept ještě nebyl hodnocenSlavný Caesar salát je skvělé jídlo, které obsahuje římský hlávkový salát, ančovičky, česnek, parmazán, vejce, olivový olej, worcesterskou omáčku, citronovou šťávu a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			 
			
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 982 kJ / 235 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g | 
| Tuky | 1,10 g | 
| – nasycené | 0,30 g | 
| – nenasycené | 0,70 g | 
| –– mononenasycené | 0,60 g | 
| –– polynenasycené | 0,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 4,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 400 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 47,70 g | 
| – cukry | 2,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
	
Slavný Caesar salát je skvělé jídlo, které obsahuje římský hlávkový salát, ančovičky, česnek, parmazán, vejce, olivový olej, worcesterskou omáčku, citronovou šťávu a…
	
			 
	
	
Bruschetta je typický italský předkrm, známý již po celá staletí. Dokřupava opečený toust připravíme s rajčatovou směsí, provoněnou česnekem, bazalkou a parmezánem. Bude…
	
			 
	
Bagetu rozřízneme. Potřeme ostrou harisou, posypeme pokrájenou uzeninou a posypeme strouhaným sýrem.Vložíme do rozehřáté trouby na 180 stupňů cca na 15-20 minut. Pečeme…
	
			 
	
Přebytky baget nebo rohlíků můžeme použít na přípravu ochucených sucharů. Kolečka ochutíme kořením podle své fantazie a poté je pomalu sušíme v troubě do křupava. Pokud…
	
			 
	
Bagetě uřízneme vršek, vydlabeme ji a vydlabanou bagetovou ,,lodičku" potřeme olivovým olejem a drceným česnekem. Dovnitř dáme rozpůlená rajčata, nakrájenou cibulku a…
	
			 
	
Křupavá, dozlatova upečená bageta vonící máslem, česnekem a bylinkami je neodolatelná. Skvěle se hodí například ke grilovaným masům či sýrům, ale vychutnáte si ji i jen…
	
			 
	
Pokud vás čeká důležitá návštěva nebo domácí oslava, jsou kanapky perfektní volbou, neboť mají zaujmout hlavně svým vzhledem. Tyto jsou kombinací růžového lososa s…
	
			 
	
	
			 
	
Oloupejte cibule, rozpulte je a nakrájejte na tenké plátky. V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo. Cibuli restujte při nižší teplotě dokud nebude podušená dosklovita,…
	
			 
	
Křupavé plněné bagetky nejvíce chutnají ještě teplé. Hodí se skvěle pro přátele jako pohoštění, nebo jako rychlá a chutná večeře. Můžeme je naplnit podle své chuti a…
	
			 
	
Křupavé bagety plněné pestrou náplní ze slaniny, sýra a zeleniny připravíme během pár minut. Podáváme je například jako občerstvení pro návštěvy nebo jako rychlou a…
	
			 
	
Nepotrpíte si na klasické chlebíčky a chcete návštěvu pohostit něčím zajímavým? Nebo hledáte tip na rychlou svačinu či večeři? Přesně to jsou tyto zapečené bagetky se…
	
			 
	
Salát opláchneme a necháme jej v ledničce ve vodě, aby byl křupavý.Na přípravu krutonů nakrájíme plátky bagety na kostičky, rozložíme je na plech a dáváme do trouby…
	
			 
	
Lehké kuřecí špízy se žampiony jsou skvělou volbou pro rychlý a chutný oběd nebo večeři. Marinované maso s jemnou vůní zázvoru se při pečení krásně rozvoní a doplňuje ho…
	
			 
	
Snadné a rychlé pohoštění vykouzlíte i z pár surovin. Bagety s pomazánkou z taveného sýra jsou proložené plátky oliv a kousky mozzarelly. Společně s cherry rajčátky a…
	
			 
	
Cibule podélně rozříznu a nakrájím na půlkolečka. V kastrolu si rozpálím máslo a olivový olej a nechám cibuli aspoň trochu zhnědnout.Musím opravdu pořád promíchávat,aby…
	
			 
	
Jemná a přitom řízná pomazánka, to je tato křenová. Do základu z tvarohu a zakysané smetany můžeme nastrouhat čerstvý křen nebo použít také ze skleničky. Na čerstvém…
	
			 
	
V olivovém oleji rozmícháme prolisovaný česnek a nasekanou bazalku. Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a ty opečeme v topinkovači(lehce). Kolečka poklademe na plech…
	
			 
	
Spojení čerstvé zeleniny, lahodně rozpečeného hermelínu a křupavé česnekové bagety tvoří ideální letní oběd nebo večeři. Tento salát vás zasytí, potěší svou vyváženou…
	
			 
	
Každú neošúpanú hlávku cesnaku zabalíme do alobalu a dáme piecť cca na 30-40 minút pri 200 stupňoch, pečieme na mriežke (kvôli šetreniu energie napr. keď pečieme mäso). …
	
			 
	
Jednohubky jsou na oslavách vítaným pohoštěním, protože se snadno jí a můžeme je připravit s rozličnými příchutěmi. Podle tohoto receptu připravíme hned tři druhy…
	
			 
	
Jednohubky jsou na oslavách vítaným pohoštěním, protože se snadno jí a můžeme je připravit s rozličnými příchutěmi. Podle tohoto receptu připravíme hned tři druhy…
	
			 
	
Jednohubky jsou na oslavách vítaným pohoštěním, protože se snadno jí a můžeme je připravit s rozličnými příchutěmi. Podle tohoto receptu připravíme hned tři druhy…
	
			 
	
Bagetky nožem nařežeme zvrchu a vydlabeme. V kastrůlku si rozehřejeme olej, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Až bude…
	
			 
		
	
			 
		
	
			