Český hamburger
Recept ještě nebyl hodnocenBulky rozpůlíme, salám nakrájíme na silnější kolečka, asi 1 cm, na větší pánvi si rozpálíme trochu oleje, a oprančíme salám a zároveň bulky nakrojenou stranou, jakmile…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bulky rozpůlíme, salám nakrájíme na silnější kolečka, asi 1 cm, na větší pánvi si rozpálíme trochu oleje, a oprančíme salám a zároveň bulky nakrojenou stranou, jakmile…
Kuřecí maso naklepeme a osolíme. Poté smícháme všechno koření, mouku a rozdrcené cornflakes. Maso ze všech stran namočíme v podmáslí a obalíme ve směsi koření. Můžeme…
Jedna hamburgerová klasika, ale zase s trochou obměny. Maso s bylinkami propečené na pánvi, posypané dokřupava vypečenou cibulkou. K tomu spousta zeleniny, co spolu drží…
Bulka plněná masem, zeleninou, sýrem a dresingem, to je klasika, která k nám doputovala z Ameriky a stala se oblíbenou součástí nejen letních grilovaček. Inspirujte se a…
Tak v tomhle případě hamburgerů je to čisté nebe v hubě, jak se říká. Vymazlený a skvěle dochucený hamburger s plátkem kozího sýra, karamelizovanou cibulí a křupavým…
Chips ze sýra: troubu rozehřejte na 180 stupňů. Plech vyložte pečicím papírem a nastrouhejte na něj na jemném struhadle 4 hromádky sýru. Pečte 5-10 minut dozlatova.…
Olivy, sušená rajčata, česnek, olej a bazalku dáme do mixéru a rozmixujeme na jemnou pastu. Bulky rozkrojíme napůl, trochu opečeme v toustovači a bohatě namažeme…
Klobásy rozdělíme na čtyři stejně velké díly, které stočíme do šneku, zpevníme párátky a osmažíme dozlatova z obou stran v pánvi nebo opečeme v troubě.Bulky rozkrojíme,…
"Dressing": 2 průměrné sterilované okurky najemno nastrouháme do menší misky, přidáme polovinu nadrobno nakrájené cibule, 2 PL hořčice, 3 PL majonézy a kečupu. Vše…
Jako první jsem připravila avokádový krém. Oloupané avokádo jsem rozmačkala vidličkou, osolila, opepřila a ochutila citronovou šťávou.V hlubším hrnci jsem nechala dojít…
Burger můžete připravit na jakémkoliv grilu nebo grilovací pánvi. Jen na cibuli budete potřebovat pánvičku. Nejdříve opečte řezné plochy bulky. Majonézu smíchejte s…
Namíchat maso na hamburgery je vskutku jednoduché. K finálnímu výtvoru pak potřebujete ještě nadýchané bulky, zeleninu a omáčku. Kompletovat to pak může každý podle sebe…
Tento lahodný a lehký hamburger je připraven z mletého kuřecího masa, takže je o kapku méně tučný, než klasický hovězí. K tomu můžete připravit svěží jogurtový dresink a…
Masová placka, zelenina, omáčka a houska. Takový hezký základ na klasický hamburger. V tomto receptu je však masová placka ozvláštněna o náplň ze strouhaného sýra.…
O slaninový džem, karamelizovanou cibulku a pikantní česnekovou omáčku je ozvláštněn tento výtečný hamburger. Na rodinnou oslavu či zahradní slavnost s přáteli je tento…
Přivítejte jaro ve vaší kuchyni a dopřejte si svěží snídani nebo svačinu. Ředkvičková pomazánka s křenem je lehce pikantní, díky tvarohu a vejcím plná bílkovin, a s…
Tak tenhle hamburger je opravdová pecka. Šťavnaté maso, na kterém se roztéká kozí sýr, je obloženo karamelizovanou cibulkou a hezky si hoví mezi zeleninou v bulce. K…
Kachna s dušeným kysaným zelím je česká sváteční klasika. Tato kombinace výborně funguje i ve formě burgeru. Kachní maso a zelí v něm ještě doplníme brusinkovou…
Trhané maso je oblíbenou pochutinou, která si získává na oblibě. Zpravidla jej plníme do burgerů. Tentokrát máslové bulky můžeme naplnit trhaným kuřecím masem, které je…
Trhané maso je oblíbenou pochutinou, která si získává na oblibě. Zpravidla jej plníme do burgerů. Tentokrát máslové bulky můžeme naplnit trhaným kuřecím masem, které je…
Grilovací sezóna je v plném proudu, připravte si tedy s námi snadné burgery, kterými potěšíte nejen pány. Základem je kvalitní hovězí maso - v tomto případě chuck roll.…