Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Burgery s vinnou klobásou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 577 kJ /
1 572 kcal
Bílkoviny85,52 g
Tuky120,29 g
Vláknina8,16 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 4,93 g
Sůl12,00 g
Sacharidy33,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Klobásy rozdělíme na čtyři stejně velké díly, které stočíme do šneku, zpevníme párátky a osmažíme dozlatova z obou stran v pánvi nebo opečeme v troubě. Krok 2: Bulky rozkrojíme, řezné plochy položíme na roztopenou pánev a nahřejeme. Na nahřátí můžeme použít i gril nebo troubu. Krok 3: Zeleninu pokrájíme na plátky nebo nudličky, použít můžeme i salátovou okurku, ředkvičku... Vše dle vlastní chuti. Krok 4: Spodní díl bulky potřeme hořčicí, poklademe listy natrhaného salátu nebo na nudličky pokrájeného čerstvého zelí, na to položíme šneka z klobásy (bez párátek), přelijeme směsí majonézy a kečupu (1:1), přidáme plátek rajčete, cibule a ještě trošku salátu či zelí. Krok 5: Vše zaklopíme vrchním dílem bulky, kterou můžeme ještě zlehka potřít hořčicí a podáváme. Zpevnit je můžeme špejlí, kterou si před jídlem každý sám vyndá.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 28. 12. 2018

Poznámka autora recepty73

Burgery podáváme s dostatečným množstvím ubrousků :-) . Pojídání "dvouručáků" totiž není zrovna o čistotě a kultuře stolování :-) .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Burgery s vinnou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n4vP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Burgery s vinnou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n4vP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Kdo má rád vinné klobásy, tak tomu by chutnalo. :-) Já hlavně na Velikonoce, ale někdy i Vánoce klobásy zapékám v kynutém těstě.

Klobásy už jsme snědli, jinak bych hned vyzkoušela. Tak až příští rok . . :-)

To je docela dobrý nápad! Určitě lepší než hamburger ze zmrazeného prefabrikátu nebo nekvalitního masa :-)

Alzbetina Prk.: zdenka.s: ...díky:-K:-K:-K ...vinné klobásy klasicky nebo obalené nejsou zrovna moje krevní skupina, ale dušené v zelí, se zeleninou... nebo třeba jako burger je dám i já;-):-D

Tématické fráze:
obalena vyna klobasa

Suroviny:
bulka, klobása vinná, rajče, cibule, listy salátové, hořčice, majonéza, kečup sladký, klobása

Přidat fotografie receptu