Těstovinový salát s tuňákem a bylinkami

pejsek Kuchařka: pejsek

Saláty 7 názorů

Suroviny

250 g těstovin (nejlépe vřetena, mušličky, mašličky)
1 konzerva drceného tuňáka ve vlastní šťávě – 185 g
100 g Lučiny
1 lžička olivového oleje
(svazek bylinek)
petrželka
oregáno
estragon
4-5 lžic bílého jogurtu
cca 10 oliv
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu, pozor nerozvařit! Pak je propláchneme studenou vodou a necháme dobře okapat.

  2. Lučinu rozdrobíme do mísy, přidáme na kolečka nakrájené vypeckované olivy, tuňáka i se šťávou, uvařené těstoviny a vše promícháme.

  3. Podle chuti dosolíme a opepříme.

  4. Promícháme s bílým jogurtem a na jemno nasekanými bylinkami. Podáváme vychlazený na listech hlávkového salátu, obložený olivami a plátky citrónu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 84 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Těstovinový salát s tuňákem a bylinkami

Tématické fráze: těstovinový salát s tuňákem z konzervy těstoviny s tuňákem z konzervy salat s tunakem z konzervy těstovinový salát s tuňákem těstovinový salát s tuňákem a olivami tunakovy salat ś těstovinami těstovinový salát s rybou těstovinový salát s tuňákem a jogurtem těstovinový salát s tuňákem a špenátem těstovinový salát s tuňákem a bílým jogurtem těstovinový salát s čerstvým tuňákem těstoviny s tuňákem z konzervy salat těstoviny s tuňakem těstoviny s tuňákem a olivami salát s tuňákem testovinovy salat s olivami recepty s tuňákem z konzervy salát těstoviny s tuňákem z konzervy těstoviny salat s tuňákem z konzervy bylinky do těstovinového salátu

Zapomněl/a jsem heslo