

Ruský smažák
Suroviny
- 3 ks cibule
- 2 kg hub
- 3 ks mrkve
- 6 ks brambor
- olej
- bylinky
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Cibuli nakrájíme a necháme zpěnit na oleji do sklovata, potom přidáme nakrájené, předem oprané namočené houby, dusíme do měkka asi hodinu, osolíme okořeníme bylinkami, přidáme nakrájenou mrkev na kostičky a brambory na kostky a ještě dusíme do měkka, znovu dochutíme podle potřeby...
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ruský smažák
-
Mně tam spíš zaráží ta hodina dušení hub. . . to je vážně nějak moc dlouho. Ale co, holky, vždyť jsme průměrně zdatné kuchařky, já když nevím, upravím si postup klidně podle sebe. . .
-
-
Nooo ... podle fotky ani nevypadá, že by v receptíku opravdu 2 kila hřibu bylo ..
-
Je ten samý recept jako zde - http://www.chytrazena.cz/vareni/bezmasa-jidla/houb...a zřejmě i jde o tutéž autorku, ale taky se mi zdá to množství hub moc, navíc by bylo dobré, kdyby autorka receptu konkrétně jmenovala alespoň 2 bylinky, které tam dává.
-
...taky mně zaráží to množství...když si vemu že ostatní ingredience mají s bramborama taky minimálně kilo, tak to je 3-4 kg směsky...může to být vynikající, ale tak asi třetinové množství...
-
to bude myslim nejaky preklep..ved ani do vianocneho hubnika od spagetky nejde tolko...a to je uz co povedat
-
No, asi supr jídlo, ale 2 kila hub?
To mám na celý rok, když se zadaří nasbírat