Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

čerstvé bylinky - suroviny a ingredience

čerstvé bylinky

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie287 kJ /
69 kcal
Bílkoviny4,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Zapečený sýrový květák Videorecept

Zapečený sýrový květák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Květák nám nabízí širokou škálu možností jak jej v kuchyni upotřebit. Stačí růžičky krátce předvařit a pak je zapéct dozlatova se smetanou, vejci, sýrem a bylinkami.…

isindy

50 min

Houbové rizoto Videorecept

Houbové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houbové rizoto italského typu je nádherně krémové. V základu hraje chuť bílého vína, doplněná zeleninovým vývarem. Rýže všechny chutě ochotně natáhne a na závěr vmíchané…

amalia

45 min

Smetanová omáčka s těstovinami Videorecept

Smetanová omáčka s těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Rychlý a vydatný oběd pouze z několika základních surovin. Vzhledem k jemné chuti smetanové omáčky je pokrm velmi oblíbený zejména u dětí. Základní recepturu můžete…

malinke-kote

30 min

Bramboračka č. 3

Bramboračka č. 3

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Teplá bramboračka vonící po česneku, zelenině a čerstvých houbách přijde vždy k chuti. Vydatná polévka zasytí nejen při pochmurných dnech, ale zároveň bude skvělým…

Iljusa

55 min

Pomazánka z ředkviček Videorecept

Pomazánka z ředkviček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Také milujete tvaroh a ředkvičky? Pak zkuste tyto dvě suroviny spojit a připravte si zdravou svačinu, která vám bude jistě chutnat. Čerstvé bylinky její chuť ještě…

Bramborové vafle Videorecept

Bramborové vafle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramborové vafle jsou skvělý způsob, jak využít syrové brambory a proměnit je v křupavou lahůdku. Sýr, šunka a bylinky dodají těstu chuť i šmrnc, ideální na rychlý oběd…

MiskaKulicka

40 min

Pomazánka z černé ředkve

Pomazánka z černé ředkve

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Žádná zelenina není obyčejná. Neobyčejnost černé ředkve spočívá v jejím blahodárném účinku na zdraví. Štiplavost ztlumíme tvarohem. Chcete-li někoho chutně a zdravě…

spagetka

20 min

Zapečené žampiony s nivou

Zapečené žampiony s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pro dny, kdy zrovna není čas na velké vaření, přijde vhod recept na zapečené žmapiony s nivou. Žádné zdržování s plněním jednotlivých kloboučků se však nekoná. Vše jen…

Houbové škvarky, houbové sádlo

Houbové škvarky, houbové sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové…

Liska741

135 min

Jednoduchý bylinkový losos

Jednoduchý bylinkový losos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduše připravený losos, opečený a ochucený pouze solí a pepřem, je hotový během pár minut. Před podáváním ho poklademe plátky bylinkového másla, které lehce…

mika59

20 min

Klobásky z pekáčku

Klobásky z pekáčku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klobásky opečeme na pekáčku nebo hlubší pánvi, kterou můžeme použít do trouby. Vyjmeme je a do pánve dáme orestovat nakrájenou slaninu, na ni cibuli na užší měsíčky, pak…

Pečený pangasius s bylinkami

Pečený pangasius s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pangasia omyjeme, osušíme a jemně mu nařežeme kůži. Do ryby (do zářezů) vetřeme koření na ryby, osolíme. Rybu osolíme i uvnitř břišní dutiny. Břišní dutinu naplníme…

1 2 3 11

Naposledy jste si prohlédli