Rýžová kaše na slano
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte dost uzeného vývaru, který vám zbyl z vaření polévky, můžete si připravit tuto skvělou slanou kaši. Bude krásně česneková, jemně slaninová a zasypaná zlatými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte dost uzeného vývaru, který vám zbyl z vaření polévky, můžete si připravit tuto skvělou slanou kaši. Bude krásně česneková, jemně slaninová a zasypaná zlatými…
Zeleninu si nakrájíme na malé kousky, cibuli a pórek nadrobno. Do hrnce s trochou oleje dáme cibuli, kterou trochu osmažíme, přidáme ostatní zeleninu, kterou máme…
Zapečená jídla z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbená. Jednoduchá příprava a dostupné suroviny udělají z pokrmu oblíbeného favorita večeří i lehkých obědů. Využití sezóny…
Palačinky nejsou pouze sladkým dezertem. V těchto palačinkách střídá mouku červená čočka, která dodá tělu potřebnou vlákninu. Náplň v podobě uzeného lososa, lučiny a…
Intenzivní vůně a spousta koření, to jsou charakteristické znaky indické kuchyně. Vyzkoušejte uvařit mleté maso s omáčkou z kokosového mléka, kde zajímavě kořeněnou chuť…
Tuto jednoduchou polévku připravíme během chvíle jen z několika surovin. Chléb a cibule osmažené na sádle jí dodávají dobrou chuť, kterou doplňují sušené bylinky a…
Výbornou sekanou z krůtího masa dochutíme čedarem a osmahnutou zeleninou. Výraznější chuť jí dodává dijonská hořčice a medvědí česnek. Před koncem pečení ji ještě…
Dáme vařit těstoviny dle návodu. Na pánvi na oleji opečeme do zlatova cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nakrájenou klobásku, česnek nakrájený na plátky a opečeme.…
Špenát je velice oblíbenou přílohou nejen k uzenému masu. Vyzkoušejte si připravit tuto netradiční variantu, kdy listy špenátu zaměníte za medvědí česnek. Přípravu této…
Jarní stylová omáčka s oblíbenou bylinkou. Smetanová, hladká a jemná, navíc s medvědím česnekem. Bude chutnat s bramborem či špekovými knedlíky. Podíl plnohodnotných…
Domácí je nejlepší, alespoň se to říká. Vy se můžete o tom přesvědčit přípravou a uvařením domácích semolinových těstovin. Spolu s nimi pak servírujete jemné, ale…
Šťavnaté plátky vepřové pečeně podlité šťávou, podávané se špalíčky mrkve a výrazně vonícím medvědím česnekem se hodí jako skvělý sváteční oběd, který nám připomíná…
Zapražená mléčná polévka, která nás vrátí do života. Kopřiva je oblíbenou bylinkou pro jarní očistné kůry. Těžko bychom ji ale mohli běžně pojídat jako jiné bylinky.…
Nalaďte se na přicházející jaro výbornou bramborovou polévkou vonící po medvědím česneku. Ve vývaru povaříte brambory, mrkev, celer, petržel, jarní cibulku a houby,…
Míchaná vajíčka na másle jsou rychlou, chutnou a vydatnou snídaní pro každého z nás. Na jaře je můžeme ještě vylepšit přidáním nakrájeného medvědího česneku a cherry…
Tato výborná jarní polévka vám jistě zlepší náladu. Díky bramborům je sytá, medvědí česnek a šťovík dodají krásnou barvu i výraznou chuť, libeček jí předá svou vůni a…
Tyto zapékané těstoviny vám jistě zachutnají. Příprava je velmi snadná a jsou plné chutí. Zapečeme je s mletým masem, kapustou, nivou a salámem a přidáme i čerstvé…
Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky. Rozpustíme máslo a kedlubny krátce restujeme. Zalijeme lehce vodou, aby se jen dusily. Případně lehce podléváme.Osolíme a dusíme…
Další recept na využití skvělého medvědího česneku. Zde není rýže použita jako příloha, ale jako součást pokrmu. Dle chuti proto můžete servírovat s přílohou nebo jen se…
Toto jednoduché jídlo připravíme během chvíle. Špagety podáváme s restovanou směsí papriky, zauzené šunky, jarní cibulky a medvědího česneku. Italská směs koření dodává…
Máslovou dýni oloupeme a nasekáme na drobné kostky. Přemístíme do pekáčku, lehce posolíme, pokapeme olivovým olejem, zakryjeme poklicí či alobalem a pečeme v troubě…
Kedlubny oloupeme, jednu nakrájíme na cca 1/2 cm plátky a druhou nastrouháme nahrubo. Nastrouhanou smícháme se sýrem Cottage, medvědím česnekem, osolíme podle chuti a…
Brambory očistíme kartáčkem. V předehřáté troubě na plechu s pečícím papírem je malinko pokapeme olejem, předpečeme v rozehřáté troubě na program „gril“ a uchováváme v…
Masové karbanátky jsou výborné samy o sobě, ale nasekaný medvědí česnek jim dodá skvělé aroma i chuť. Pochutnejte si na nich například s krémovou bramborovou kaší nebo…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Český nároďák se chystá na kuchařskou olympiádu: Půjde o prověrku našich schopností, říká manažer týmu Tomáš Popp
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
Rychlá velikonoční nádivka jako od maminky: Voní bylinkami i máslem a díky tomuto postupu je raz dva hotová