Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem

mika59 Kuchařka:

Saláty 5 názorů

512

Suroviny

2 kedlubny
3 vařená vejce na tvrdo
svazek medvědího česneku
jarní cibulka
150 g bílého hustého jogurtu
1-2 lžíce majonézy (zakysané smetany)
tenký plátek másla
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky. Rozpustíme máslo a kedlubny krátce restujeme. Zalijeme lehce vodou, aby se jen dusily. Případně lehce podléváme.

  2. Osolíme a dusíme do měkka, ale nesmí se rozvařit, kdo chce, může nechat na skus. Necháme vodu vydusit a poté necháme vychladnout.

  3. Vejce, cibulku a česnek nakrájíme na drobno. Všechno společně smícháme s jogurtem a majonézou. Dochutíme pepřem a necháme vychladit. Podáváme s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 218 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo