Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Recept ještě nebyl hodnocenAsijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a…
I bezmasý pokrm může být výživný, pikantní a oku lahodící. Arborio je druh japonské rýže pěstované v Itálii. Má kašovitou konzistenci, přesto zůstává při vaření pevná na…
Sladké lívance zná snad každý, ale jejich slanou obměnu? Vyzkoušejte si doma připravit slanou variaci na oblíbený sladký pokrm z mrkve, jejíž příjemně sladká a kořeněná…
Milovaný i nenáviděný zároveň. Špenátu člověk prostě musí přijít na chuť. Je jednou z nejvýživnějších potravin na světě, která má zároveň minimum kalorií. Zde vám ho…
Sytá hustá polévka nás přenese do kraje vonícího levandulí. Chuť si sami upravíme podle druhu přidaného oblíbeného koření. Brambory a fazole nás dokonale zasytí tak, že…
Kuřecí kousky se zeleninou restované s různým kořením jsou oblíbeným a rychlým řešením oběda či večeře. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný asijskými chutěmi za…
Přemýšlíte co dobrého si dát k obědu? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept na vepřovou pečeni ochucenou voňavými bylinkami. Šťavnatou pečeni si skvěle vychutnáte se…
Dobrý tip na sváteční oběd. Díky anglické slanině jsou kuřecí stehna šťavnatá a po uzené paprice lahodně voňavá. Dostatek šťávy umožní připravit skvělou omáčku a proto…
Masové koule z mletého masa zná snad každý. Tyto jsou však ale obohaceny o překvapení. Uvnitř koule se skrývá růžičková kapusta a celá koule je ještě zabalená do plátků…
Milovníci pikantních pochoutek zpozorněte - toto je recept pro vás! Na křehkém kuřecím mase s chilli omáčkou si zajisté pochutnáte. A navíc přípravu této pochoutky…
Steaky se připravují z nejkvalitnějšího masa, tedy z pravé nebo falešné svíčkové, případně z roštěné, stehna nebo i pupíku. Tyto části jsou nejméně namáhané, proto je…
Připravte si výbornou, najemno rozmixovanou mrkvovou pomazánku spojenou taveným sýrem. Dochutit můžete dle svých preferencí. Podávejte na čerstvém pečivu a nejlépe se…
Máte chuť na něco pikantního na maďarský způsob? Opečenou krkovičku se špekem, paprikou, pórkem a klobáskou podusíte. Tento recept je jednoduchý a vynikající pokrm si…
Na mase z jedné strany uděláme hlubší zářezy do kříže (jako když nařezáváme kůžičku). Osolíme, opepříme a promneme rukou, aby se koření dostalo do zářezů.Poté maso…
Smícháme veškeré ingredience na marinádu a namarinujeme čtvrtky. Přendáme do misky a zbylou marinádou zalijeme. Necháme odležet nejlépe přes noc, ale minimálně 3 hodiny…
Brokolicu rozoberieme na ružičky a v pare alebo v trošičke vody povaríme 3 minúty. Necháme vychladnúť.Kapustu nakrájame na menšie časti a kapiu na malé kocky.Do misy…
Obliba krémových polévek stoupá, mají mnoho výhod. Jsou rychle hotové, stačí pár základních surovin, které máte většinou doma, zvládnou ji i začátečníci , zasytí a…
Někdy je potřeba osvěžit a odlehčit jídelníček. A třeba zrovna začátek jara si to doslova žádá. Vyzkoušejte tento vegetariánský guláš se žampiony, cuketou a paprikami. S…
Losos zapečený se zeleninou a bylinkami je dokonalé lehké jídlo. Voní citronem, je křehký, šťavnatý a s opečenými bramborami tvoří chutný a snadný pokrm. Patříte-li mezi…
S příchodem jara můžeme na některých místech nalézt výrazně vonící medvědí česnek. Velmi snadno z něj připravíme pesto, které skvěle ochutí například jogurtovou marinádu…
Hovězí líčka očistíme, osolíme, opepříme a na 2 lžících rozpáleného oleje ve větším kastrolu zprudka orestujeme z obou stran. Jakmile líčka zhnědnou, vyndáme je ven na…
Hovězí líčka očistíme, osolíme, opepříme a na 2 lžících rozpáleného oleje ve větším kastrolu zprudka orestujeme z obou stran. Jakmile líčka zhnědnou, vyndáme je ven na…
Ochutnejte tuto jednoduchou pomazánku ze šunky a sýra. Ostrou chuť hořčice a česneku zjemníme zakysanou smetanou a pomazánku dále dochutíme uzenou paprikou, která dodá…
Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme prolisovaný česnek, pepř, tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, hořčici, smetanu a nasekanou pažitku.Promícháme…