Fazole v mleté směsi
Recept ještě nebyl hodnocenNa troše rozpuštěného sádla osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Poté přidáme mleté maso dle vlastního výběru (já použil mletou vepřovou plec) a smažíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na troše rozpuštěného sádla osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Poté přidáme mleté maso dle vlastního výběru (já použil mletou vepřovou plec) a smažíme do…
Pokud vám přijde, že nakládaná sušená rajčata v obchodě jsou příliš finančně náročná a chuťově ne úplně dobře vyladěná, zkuste si připravit vlastní. Stačí k tomu…
■čerstvá rajčata dáme vařit na cca 40 sekund do vroucí vody, následně z nich sloupneme šlupku, odstraníme šťopku a semínka (někdo má rád i se semínky) ■cibuli…
Připravíme si nálev a necháme ho zchladnout. Růžičky brokolice spaříme vařící vodou a po 2minutách přemístíme do nádoby se studenou vodou, pro zachování svěží barvy.…
Omytou a očištěnou zeleninu s oloupanými jablky zbavených jádřinců a zelenou natí pomeleme na masovém mlýnku a ve velkém hrnci pod poklicí podusíme cca 1 hodinu od bodu…
Kuřecí skelety dáme do hrnce s litrem studené vody. Zapálíme plamen a mírným tempem zahříváme. Mezitím přidáme sůl, pepř, hřebíček, bobkový list, koriandr a karí. Zázvor…
Dáme vařit rýži jak jsme zvyklí a očistíme všechnu zeleninu. Rybu opláchneme, osušíme papírovými utěrkami a nakrájíme na menší kousky. Papričku, zázvor a česnek nasekáme…
Očištěnou cibuli a rajčátka nasekáme na drobné kostičky, zázvor a česnek nastrouháme najemno.Do rozehřáté wok pánve (nebo hrnce) dáme olej a srirachu, přidáme cibuli,…
Indická kuchyně si získává v naší kuchyni stále větší oblíbenost pro svoji exotickou vůni a chuť. Navíc je velmi zdravá a kromě léčivého a zdravého koření nás okouzlí…
Dýni rozpůlíme dáme řezem na plech s pečícím papírem. Dáme do trouby rozehřáté na 150°C a pečeme asi 30 min. Cibuli, česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na drobno, česnek…
Pažitku a cibuli nasekáme najemno. Tvarůžky a Romadůžek nakrájíme na malé kostky a dáme do mísy. Chilli papričku nakrájíme a přidáme spolu s cibulí, pažitkou a olejem do…
Na olivovém oleji zpěníme česnek a chilli papričky, přidáme krevety a restujeme, cca 5 min. Podáváme s ogrilovanou bagetkou a citronem.
Toto je tzv.RAW = tedy nevařená omáčka. Jediné, co uvařiíte jsou těstoviny. Uvařte těstoviny (čili pasta) „al dente“ dle návodu ve slané vodě s kapkou oleje. Do…
1) Na másle si necháme zesklovatět cibuli. Přidáme cukety s česnekem utřeným s lžičkou soli a chilli papričkou. Dusíme 5 minut. Poté směs rozmixujeme. 2) Mouku…
Maso ořežeme a nakrájíme na kusy. Ve větším kastrolu rozpustíme sádlo. Kusy masa na něm opečeme. Po asi 10 minutách maso vyjmeme a odložíme stranou. Do výpeku přidáme…
■začněte vařit těstoviny ve vroucí osolené vodě (doporučuji používat hrubou sůl na všechny recepty) ■mezitím si připravte na pánev hodně olivového oleje (cca 7-8 pol.…
Bůček si omyjeme, vykostíme a opatrně do něj ostrým nožem prořízneme díru. Bůček osolíme, opepříme a okořeníme a dáme do chladna odpočinout. Dále si nachystáme mleté…
Nejdříve nakrájíme cibuli na půlměsíčky. Dáme je do misky a zalijeme polovinou nálevu z hub. Osolíme a přidáme cukr a chilli podle chuti. Necháme odležet. Brambory…
Maso omyjeme, nakrájíme na proužky asi 4 až 5 cm dlouhé. Papriky rozpůlíme, očistíme a pokrájíme na nudličky. Rajčátka omyjeme, pokrájíme a rozpůlíme. Česnek si…
Krkovičku naklepeme, osolíme a potřeme z obou stran rozetřeným česnekem, každou 2 stroužky. Necháme 15 minut uležet. Pak na oleji z obou stran zprudka opečeme a přendáme…
Maso omyjeme, osušíme. Nakrájíme si plátky, které mírně naklepeme. Plátky posolíme, okořeníme sušeným česnekem a poklademe špenátovými listy. Plátky masa přehneme,…
Maso omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Smícháme si koření trochu soli, chilli papričku, uzenou papriku, tuto směs vmasírujeme do steaků a necháme v chladu odležet. …
Cibuli přepůlíme, sloupneme, nakrájíme na půlkolečka a dáme do misky se studenou vodou Tlačenku nakrájíme na kostky a dáme do mísy, cibulky scedíme a necháme okapat.…
Ananas zbavte slupky, nakrájejte jej na centimetrové plátky, tvrdý střed vyřízněte. Plátky grilujte, dokud se na nich nevytvoří hnědé proužky. Díky grilování získá…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami