Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejlepší čína podla Gordona

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

16. 3. 2012 04:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 154 kJ / 515 kcal
Bílkoviny9,68 g
Tuky33,37 g
Vláknina4,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,69 g
Sůl18,20 g
Sacharidy43,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Gordon Ramsay bol povolany ako sudca vybrat najlepsiu cinsku restauraciu v anglicku a toto bolo jedno z jedal ( trochu upravene )vitazov roku 2010, malej restauracie YU and YOU.

Pozor radsej vyskusat jednu malu porciu -trosku!lebo suroviny pouzite su velmi drahe, Wagyu hovadzia svieckova je najdrahsie hovadzie na trhu je prirodzene prerastena -mramorovana. Da sa nahradit aj inou lacnejsou ale treba pred tym marinovat.

http://www.wagyufarm.cz/wagyu.html

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vseumel

16. 3. 2012 18:21

Poslední dobou mám na čínu chuť, už jsem koupila i nudle. Recept vypadá opravdu fantasticky. Klobouk dolů.:-p

vybusna vybusna

16. 3. 2012 17:28

recept prekrasny, ako ostatne vsetky tvoje, som velmi rada, ze si tu. Vymazavat by bola kardinalna hlupost, mozno si to nebude moct dovolit uvarit drviva vacsina, ale to neznamena, ze nechceme vediet ako sa robi vysoka kucharcina.

Jana Pá

16. 3. 2012 16:39

Já jsem také pro nechat zde recept:yes:,recept si může kdokoliv vyzkoušet-dle financí, surovin dostupných atd. atd.;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 3. 2012 11:21

Nonya::-8 i já si ráda recept pouze pročtu a chuť si představuji....jen ho tady hezky nech, doplňuje (vyvažuje) ten kaleidoskop receptů, co tu máme;-):yes:

Nonya

16. 3. 2012 11:19

srettka, tak sa tradicne kraja v Japonsku a potom sa da rychlo na grilovaciu platnu , to maso sa da jest lyzickou take je makke ... preto aj to meno „kaviár mezi hovězím masem".Ked pouzijes lacnejsie jasne ze na nudlicky a marinovat.
PS:
Inac ten recept je velmi dobry ale ked som to preratal tak to vychadza na skoro 900 Kč na porciu preto som to chcel vymazat.
:-8

Jája

16. 3. 2012 10:31

no jo no, u násje sprostě drahé v poměru cena/kvalita všechno, spíš až nechutně drahé...

tejaja tejaja (moderátorka)

16. 3. 2012 10:28

Nonya: myslím, že netreba mazať recept preto, že mäso je drahé, recepty sa nedávajú podľa ceny ingrediencií. Ak je nejaká príležitosť, tak kúpim aj drahšie suroviny, alebo ich jednoducho nahradím lacnejšími. Varenie je aj o fantázii a tvorivosti. ;-)

spagetka spagetka

16. 3. 2012 10:26

Nonya:blbost, proč mazat? Líbí se mi to:yes::yes:

srettka

16. 3. 2012 09:54

recept vypadá dobře, jen je mi proti srsti to maso na kostky, to je jak do guláša:-p já raději proužky:-8:-))

srettka

16. 3. 2012 09:53

Nonya:myslím, že je nesmyslné, chtít vymazat recept kvůli ceně ingrediencí. Vždyť není nutné použít zrovna tenhle tip masa. Dost lidí čínu dělá i z kuřete, vepřovýho, nebo i ryb;-)

magdalenka magdalenka

16. 3. 2012 09:32

Nonya: Samozrejme, že to tu máš nechať...je úžasné už len niečo takéto čítať!

zizala zizala (moderátorka)

16. 3. 2012 09:10

Krásné recepty tvoří příjemnou protiváhu těm na opačném pólu. Nemaž ho ;-):-K

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 3. 2012 09:09

Nonya: Taky jsem pro to, aby recept zůstal:-8:-8:-8:yes::-K

maris maris

16. 3. 2012 09:06

Nonya: já bych se ale přimlouvala, aby tu recept zůstal. Mně se moc líbí, že sem dáváš autentické, kvalitní recepty, které si, i když si je asi neuvaří, určitě hodně lidí se zájmem přečte.:yes::-)

zizala zizala (moderátorka)

16. 3. 2012 09:00

Nonya: Mazat recepty smějí pouze admini. Napiš jim na kontakt dole na stránce ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepsi cina čína z hovězího nejlepší recept nejlepší recept na činu nejlepší čína recept cina nejlepsi recept čína z vepřového nejlepší recept nejlepsi recepty na cinu čína nejlepší recept recept na nejlepší čínu nejlepsi čína recepty nejlepší recepty čína mail comune.campora.sa.it loc:cz mail comune.eboli.sa.it loc:cz mail comune.perdifumo.sa.it loc:cz mail comune.acerno.sa.it loc:cz mail comune.mugnano.na.it loc:cz mail comune.gordona.so.it loc:cz recept nejlepsi cina hovadzia cina čina nejlepši recepty

Suroviny: džus limetkový, omáčka sojová sladká, olej, maso hovězí, omáčka sojová, česnek, zázvor čerstvý, chilli paprika čerstvá, cukr, cibulka jarní, směs zeleninová čínská, škrob bramborový, voda

TopRecepty.cz

Nejlepší čína podla Gordona

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mG9O