Nejlepší čína podla Gordona
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 154 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 33,37 g |
Vláknina | 4,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,69 g |
Sůl | 18,20 g |
Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Gordon Ramsay bol povolany ako sudca vybrat najlepsiu cinsku restauraciu v anglicku a toto bolo jedno z jedal ( trochu upravene )vitazov roku 2010, malej restauracie YU and YOU.
Pozor radsej vyskusat jednu malu porciu -trosku!lebo suroviny pouzite su velmi drahe, Wagyu hovadzia svieckova je najdrahsie hovadzie na trhu je prirodzene prerastena -mramorovana. Da sa nahradit aj inou lacnejsou ale treba pred tym marinovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2012 18:21
Poslední dobou mám na čínu chuť, už jsem koupila i nudle. Recept vypadá opravdu fantasticky. Klobouk dolů.
16. 3. 2012 17:28
recept prekrasny, ako ostatne vsetky tvoje, som velmi rada, ze si tu. Vymazavat by bola kardinalna hlupost, mozno si to nebude moct dovolit uvarit drviva vacsina, ale to neznamena, ze nechceme vediet ako sa robi vysoka kucharcina.
16. 3. 2012 16:39
Já jsem také pro nechat zde recept,recept si může kdokoliv vyzkoušet-dle financí, surovin dostupných atd. atd.
16. 3. 2012 11:21
Nonya: i já si ráda recept pouze pročtu a chuť si představuji....jen ho tady hezky nech, doplňuje (vyvažuje) ten kaleidoskop receptů, co tu máme
16. 3. 2012 11:19
srettka, tak sa tradicne kraja v Japonsku a potom sa da rychlo na grilovaciu platnu , to maso sa da jest lyzickou take je makke ... preto aj to meno „kaviár mezi hovězím masem".Ked pouzijes lacnejsie jasne ze na nudlicky a marinovat.
PS:
Inac ten recept je velmi dobry ale ked som to preratal tak to vychadza na skoro 900 Kč na porciu preto som to chcel vymazat.
16. 3. 2012 10:31
no jo no, u násje sprostě drahé v poměru cena/kvalita všechno, spíš až nechutně drahé...
16. 3. 2012 10:28
Nonya: myslím, že netreba mazať recept preto, že mäso je drahé, recepty sa nedávajú podľa ceny ingrediencií. Ak je nejaká príležitosť, tak kúpim aj drahšie suroviny, alebo ich jednoducho nahradím lacnejšími. Varenie je aj o fantázii a tvorivosti.
16. 3. 2012 10:26
Nonya:blbost, proč mazat? Líbí se mi to
16. 3. 2012 09:54
recept vypadá dobře, jen je mi proti srsti to maso na kostky, to je jak do guláša já raději proužky
16. 3. 2012 09:53
Nonya:myslím, že je nesmyslné, chtít vymazat recept kvůli ceně ingrediencí. Vždyť není nutné použít zrovna tenhle tip masa. Dost lidí čínu dělá i z kuřete, vepřovýho, nebo i ryb
16. 3. 2012 09:32
Nonya: Samozrejme, že to tu máš nechať...je úžasné už len niečo takéto čítať!
16. 3. 2012 09:10
Krásné recepty tvoří příjemnou protiváhu těm na opačném pólu. Nemaž ho
16. 3. 2012 09:09
Nonya: Taky jsem pro to, aby recept zůstal
16. 3. 2012 09:06
Nonya: já bych se ale přimlouvala, aby tu recept zůstal. Mně se moc líbí, že sem dáváš autentické, kvalitní recepty, které si, i když si je asi neuvaří, určitě hodně lidí se zájmem přečte.
16. 3. 2012 09:00
Nonya: Mazat recepty smějí pouze admini. Napiš jim na kontakt dole na stránce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Zeleninová polévka s uzeným vývarem
Přidáno před 6 hodinami

Mrkvová polévka se smetanou
Přidáno před 6 hodinami

Vepřové nudličky v zeleninové směsi
Přidáno před 13 hodinami

Ovesné sušenky s čokoládou a kávou
Přidáno před 14 hodinami

Meruňky plněné pěnou z nivy
Přidáno 23. 6. 2022 20:31

Kuřecí játra s jablkem a řapíkatým celerem
Přidáno 23. 6. 2022 20:12
Právě bylo uvařeno:

Bezová marmeláda
uvařil/a Brumaire
před 1 hodinou

Domácí chleba z trouby
uvařil/a Marcela0123
před 1 hodinou

Bulky se sýrem
uvařil/a Marcela0123
před 1 hodinou

Paštika z drůbežích jater
uvařil/a Marcela0123
před 1 hodinou

Jednoduchá buchta s vůní kávy
uvařil/a Mettynka
před 3 hodinami

Jednoduchý tvarohový koláč
uvařil/a Effina
před 4 hodinami

Rychlá smetanová pepřová omáčka
uvařil/a joliete
před 5 hodinami

Mřížkový koláč s tvarohem
uvařil/a jalamo
před 6 hodinami

Karbanátek se sýrem
uvařil/a Marta Kralova
před 7 hodinami

Bleskový kefírový koláč s ovocem
uvařil/a sevladka
před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nejlepsi cina čína z hovězího nejlepší recept nejlepší recept na činu nejlepší čína recept cina nejlepsi recept čína z vepřového nejlepší recept nejlepsi recepty na cinu čína nejlepší recept recept na nejlepší čínu nejlepsi čína recepty nejlepší recepty čína mail comune.campora.sa.it loc:cz mail comune.eboli.sa.it loc:cz mail comune.perdifumo.sa.it loc:cz mail comune.acerno.sa.it loc:cz mail comune.mugnano.na.it loc:cz mail comune.gordona.so.it loc:cz recept nejlepsi cina hovadzia cina čina nejlepši recepty
Suroviny: džus limetkový, omáčka sojová sladká, olej, maso hovězí, omáčka sojová, česnek, zázvor čerstvý, chilli paprika čerstvá, cukr, cibulka jarní, směs zeleninová čínská, škrob bramborový, voda
Nejlepší čína podla Gordona
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mG9O
16 názorů