Fofr pohoštění s lososem v bagetce
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme dressing. Smícháme majonézu s medem, solí, pepřem, citronovou šťávou a hořčicí.Bagetku rozřízneme, pomažeme dressingem, poklademe rukolou, lososem, cibulí na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravíme dressing. Smícháme majonézu s medem, solí, pepřem, citronovou šťávou a hořčicí.Bagetku rozřízneme, pomažeme dressingem, poklademe rukolou, lososem, cibulí na…
Nejdříve na másle osmažíme červenou cibuli nakrájenou na kolečka. Když je cibule narůžovělá, přidáme česnek rozetřený se solí, papriku, promícháme a odstavíme. Cuketu…
Maso naložíme předem. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme worcestrem a zakápneme olejem. Zabalíme do alobalu a necháme odležet, nejlépe do druhého dne.Maso…
suroviny na omládek dobře vymícháme a zakryté necháme v teple místnosti asi 45-60 minut pracovat. Než vykyne, na 2-3 lžících z připraveného oleje lehce osmažíme…
Papriku zvrchu odřízneme, opatrně vykrojíme jadérka. Cottage smícháme s nasekaným libečkem a naplníme papriky. Zapékací mísu vymažeme troškou oleje a položíme papriky. …
Maso nakrájíme na kostky, cibuli a chilli papričku (bez semínek) na drobno, sušená rajčata na nudličky.Nakrájenou cibulku osmahneme na oleji, přidáme papriku,…
Zeleninu očistíme, pokrájíme na menší kousky a rozmixujeme dohladka.Podle potřeby naředíme studenou vodou, osolíme a opepříme.Gazpacho podáváme vychlazené, ozdobené…
Zeleninu na salát si nakrájíme jak kdo má rád. Dáme do větší misky.Připravíme si zálivku, tu přidáme k zelenině. Několikrát promícháme. Přidáme na kousky nakrájený sýr a…
Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na kostičky, lístky bazalky jemně nasekáme. Vše dáme do misky, přidáme smetanu, bazalku a dochutíme kořením. Necháme alespoň půl…
Špargľu očistíme, v dolnej tretine ju zľahka ohneme, čím sa zlomí a oddelí sa tak spodná drevnatá časť. Stonky špargle zviažeme potravinárskym povrázkom a dáme variť do…
Červené zelí nakrouháme, spaříme a scedíme.Červenou cibuli a červenou řepu nakrájíme na proužky, dáme do mísy a přidáme spařené zelí.Připravíme dresink. Smícháme krenex…
Oloupané a chladné brambory nakrájíme na kostičky, filety a vejce také. Brambory, filety, vejce, kapii, celer a najemno nakrájenou cibuli z nálevu i čerstvou červenou…
Zeleninu opláchneme studenou vodou, okurku nakrájíme na menší čtvrtky, stejně tak rajče a na kostky bílou papriku.Vše spolu s cibulí a olivami dáme do větší mísy, do ní…
Rybu bez kůže a kostí nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na proužky, limetky a citron vymačkáme. Nasekané chilli na drobno smícháme s cukrem, rybí omáčkou a kořením.…
Nejdříve uděláme salát. Slaninu nakrájenou na kostičky vyškvaříme a přidáme překrájené zelí. Chvíli restujeme a přimícháme cibuli a jablko nakrájené na drobno.Přidáme…
Saláty a zelí dobře omyjeme, odstraníme košťály, nakrájíme na nudličky a dáme do připravené mísy.Dále omyjeme a očistíme ředkvičky a papriku. Ředkvičky nastrouháme na…
Saláty a zelí dobře omyjeme, odstraníme košťály, nakrájíme na nudličky a dáme do připravené mísy.Dále omyjeme a očistíme ředkvičky a papriku. Ředkvičky nastrouháme na…
Cibuli, česnek, zázvor a chilli papričku nasekáme na drobné kousky. Smícháme omáčky, víno, ocet a 60 ml nebo dle potřeby vody. Ve 2 lžících vody rozmícháme škrob. Do…
Játra na plátky opepříme, posypeme tymiánem a pomoučíme. Opečeme prudce na pánvi z obou stran, snížíme teplotu, přidáme česnek na plátky a zakapeme worcestrem. Doba…
Párky nakrájíme na tenká kolečka, cibuli nakrájíme na hrubší proužky, salám na nudličky a dáme do pánve, kde zprudka na oleji opečeme. Česnek nasekáme a přidáme ke směsi…
Vmíchejte droždí do vlažné vody, do mísy dejte vařenou nastrouhanou bramboru, sůl a mouku. Zpracujte v hladké, lesklé a porézní těsto. Nechte kynout 35-40 minut. Poté…
Vmíchejte droždí do vlažné vody, do mísy dejte vařenou nastrouhanou bramboru, sůl a mouku. Zpracujte v hladké, lesklé a porézní těsto. Nechte kynout 35-40 minut. Poté…
Avokádo podélně rozřízneme, odstraníme pecku, vydlabeme dužinu a rozmačkáme ji vidličkou a lehce pokapeme citronem. Jemně nakrájenou cibulku orestujeme, přidáme…
Cibuli nakrájíme na velmi jemno. Tresku necháme na sítku vykapat, papričky posekáme. Vše smícháme s lučinou a dochutíme případně solí, ale nejprve ochutnáme, neboť…
Přidáno před 16 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 08:10
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Tajemství štíhlé postavy vévodkyně Kate: Známe její jídelníček
Fofrovanec, dumlíkačka, šmorn, kyselica či sklářské knedlíky: Jídla z českých a moravských hor stojí za ochutnání
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!