Divoké hovězí na víně
Recept ještě nebyl hodnocenDivoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Divoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…
Zkuste využít dýni jako základ pro pálivou omáčku. Dýně dodá hmotu, osvědčené druhy pálivých papriček věnují ostrost. Každopádně si milovníci ostrého přijdou na své.
Quinoa se skvěle hodí do salátů, dodá jim nadýchanost a salát díky ní dobře zasytí. V kombinaci s pečenou zeleninou, cizrnou a jednoduchým dresinkem chutná skvěle,…
Připravte rodině lahodný koláč s dýňovou náplní a typickým kořením. Můžete připravit o něco málo zdravější verzi, pokud použijete navržené suroviny. Koláč patří…
Připravte rodině lahodný koláč s dýňovou náplní a typickým kořením. Můžete připravit o něco málo zdravější verzi, pokud použijete navržené suroviny. Koláč patří…
Vynikající mátový sirup, který můžete použít jako přísadu do osvěžujících letních nápojů, ale také může posloužit jako lék při nechutenství, špatném trávení, nebo i při…
Hummus je velmi výživný a chutná skvěle. Připravíme ho z rozmixované cizrny, kterou dobře ochutíme. Hummus podáváme s pečenou kořenovou zeleninou, posypaný opraženým…
Žampiony z trouby jsou jednoduchým, ale lahodným pokrmem, který vyniká svou šťavnatostí a bohatou chutí. Pečené žampiony ochucené česnekem a bylinkami jsou skvělou…
Filet z pstruha na fenyklu a pórku je delikátní jídlo, které kombinuje jemnost rybího masa s aromatickými tóny fenyklu a sladkostí pórku. Tato lehká a zdravá varianta…
Drobné dortíky mají díky řepě krásně červenou barvu, která s bílou šlehačkou tvoří zajímavý kontrast. Těsto je pěkně vláčné. Dortíky si vychutnáme s kávou jako nedělní…
Tento sladký chlebíček připravíme velmi snadno. V těstě, které díky výraznému koření krásně voní, se skrývají sladké brusinky. Nastrouhané hrušky dodávají těstu vláčnost…
Tenhle koláč chutná stejně, jak vypadá: báječně! Přesvědčit se o tom můžete ostatně sami. Připravte na podzimní víkend křehký koláč, který ukrývá křupavou ořechovou…
Šípky jsou ideálním zdrojem vitamínu C, který je v zimě potřeba doplnit. Při podzimní procházce tak můžete nasbírat červené bobulky a zpracovat je na lahodný a zdravý…
Jemně opečený lilek s citronovým nádechem se skvěle snoubí s krémovou tofuricottou, šťavnatými houbami a křupavými ořechy. Tento kreativní a zdravý pokrm je ideální…
Pečínka z kančího masa není nic neobvyklého, můžeme si ji připravit doma nebo na ni zajít během zvěřinových hodů do restaurace. Pokud se rozhodneme připravit ji doma,…
Občas potřebujeme k obědu jen nějaké lehčí jídlo a pokud ho připravíme podle tohoto receptu, tak to bude velmi dobrou volbou. Zelenina a ovoce s jogurtovou zálivkou a to…
Řepa je nejen zdraví prospěšná, navíc ale i skvěle chutná a dá se připravit na mnoho způsobů. Vychutnejte si její nasládlou chuť v lahodném salátu, ve kterém ji smísíte…
Kombinace listové zeleniny, ovoce, uzeného kuřecího masa a zálivky v našem salátu skvěle zasytí. Je lehký na přípravu i pro trávení. Navíc bude zářit pro potěchu oka na…
K Vánocům neodmyslitelně patří i linecké cukroví - jednoduché, křehké a vonící po vanilce. Slepíme ho jahodovou marmeládou a ozdobíme podle své fantazie čokoládou,…
Klasické linecké těsto, které však dobře poslouží začátečníkům, kteří s pečením třeba teprve začínají. Při jeho výrobě určitě dbejte na vysokou kvalitu vstupních surovin…
Pokud se letos chystáte upéct i zdravější cukroví, vyzkoušejte tyto pracny. Pšeničná bílá mouka je zde nahrazena celozrnnou a sójovou. Třtinový cukr dává cukroví lehce…
Ochutnejte linecké cukroví, které krásně voní, a navíc je díky škrobu měkké a křehké. Díky použité mouce je zcela bez lepku. Můžete ho klasicky slepovat marmeládou, nebo…
V této štole najdete místo marcipánu kokosový suk, ale stejně jako v jiných štolách i zde voní kandované ovoce, rozinky, máslo a rum. Připravte si tvarohovou štolu bez…
Velmi jednoduchý oběd připravíme z kuřecích stehen. Předem je marinujeme v bylinkové marinádě s citronovou šťávou. Poté je stačí upéct v troubě a přidat k nim trochu…