Domácí pralinky Hvězdoprašky
Recept ještě nebyl hodnocenDomácí pralinky vypadají nádherně v ozdobné krabičce i v průhledném sáčku s ozdobnou stužkou. Vynaložená práce vás nebude mrzet. Hned až uvidíte obdivné pohledy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Domácí pralinky vypadají nádherně v ozdobné krabičce i v průhledném sáčku s ozdobnou stužkou. Vynaložená práce vás nebude mrzet. Hned až uvidíte obdivné pohledy…
Oživte tyto nadýchané donuty touto želatinovou polevou! Každá kapka je plná lesklých barev a intenzivní chuti, která zvýrazní krásu a dokonalost i vašich dortů, muffinů…
Připravte si piškotovou roládu s tvarohovým krémem a jahodami, s dvěma druhy čokoládové polevy. Dezert budete mít hotový za hodinu práce a chvíli chlazení. Místo jahod…
Vláčná bábovka je oblíbeným nedělním dezertem. Vyzkoušejte třeba tuto - připravíte ji z celozrnné mouky a pro ještě větší vláčnost přidáte strouhaná jablka. Bábovka…
Focaccia patří mezi tradiční italské speciality, skořicové šneky pak mezi ty severské. Jejich spojení nám pak připraví dokonale lahodný dezert z kynutého těsta a máslové…
Lahodný smetanovo-malinový dortík, se zrcadlovou polevou na povrchu, bude ozdobou večírku či oslavy narozeniny. Jeho příprava je sice trošku náročnější, ale výsledek…
Pokud milujete punčové řezy, zamilujete si i tento moučník. Šťavnatá variace je z makového těsta, prolitá borůvkovým nálevem a místo cukrové polevy najdete navrchu…
Čas pečení vánočního cukroví se pomalu, ale jistě, blíží. Pokud máte smysl pro detail a rádi cukroví zdobíte, pak je tento podrobný recept, na krásné žíhané oválky z…
Mrkvové moučníky se v poslední době těší veliké oblibě. Díky mrkvi jsou totiž krásně vláčné a nadýchané jako obláček. Za pomoci remosky můžete připravit skvělou mrkvovou…
Malé sladké košíčky z oříškové a bílé čokolády, s tvarohovou náplní, můžete připravit jako drobné sladké pohoštění pro návštěvu nebo narozeninovou oslavu. Košíčky můžete…
Vytvořit velikonoční slepičky z korpusků na včelí úlky bude sice pracné, zdlouhavé a náročné na tvořivost, ale ten výsledek! Ten bude stát za to! Hejno roztomilých…
Tato lahodná kombinace nadýchaného těsta a bílé čokolády potěší malé i velké koledníky. Originální způsob zdobení zaujme na první pohled. Každý muffin je malým uměleckým…
Kokosová srdíčka z kondenzovaného mléka patří mezi jednoduché bezlepkové cukroví. Jemný kokos po upečení krásně zpevní a bílá čokoláda s malinami dodá cukroví sváteční…
Nepečený vrstvený dezert ze tří druhů čokolád láká k ochutnání. Korpus z máslových sušenek a tvarohovo-čokoládové náplně se rozplynou na jazyku a rozehrají vaše chuťové…
Domácí pralinky s jahodovou náplní jsou náročnější na přípravu, ale výsledek stojí zato. Čokoládové bonbony, které udělají radost obdarovaným i jako slavnostní dezert.…
Voňavé americké muffiny s nadýchanou střídou jsou plné poctivých surovin. Sladké kousky čokolády a šťavnaté sezónní ovoce jim dodají punc dokonalosti. Malé dortíčky, po…
Ovocné řezy, které si po nakrájení získají pozornost všech u stolu. Propojení kakaového piškotu, šlehačkového krému a ovocného pudinku s mirabelkami tvoří dezert, jež…
Vláčná bábovka plná voňavých jablek a oblíbeného likéru, který dodá těstu jemnost i vůni. Ideální k nedělní kávě, nebo pro slavnostnější příležitost. Bábovka, jako…
Náplň: frischkäse, cukr, vanil.cukr vyšleháme v misce. Poté vmícháme rozehřátou bílou čokoládu. Těsto: mouku a kakao přesijeme do misky, přidáme sodu, cukr, vanil.cukr…
Jahody ve fráčku: Omyté jahody osušíme a nejdříve je z jedné poloviny namočíme do rozehřáté bílé čokolády, aby měly bílou košilku. Pak je namočíme ze dvou…
těsto : nastrouhané piškoty, asi půl pytlíku, máslo, kokos strouhany 20dkg, uvařená a rozštouchaná kůra z jednoho pomeranče, rozinky namočené v rumu, rum, želatina,…
Sušenky rozdrtíme válečkem nebo nasekáme v mixéru a 100 g nasypeme do mísy (zbytek necháme na závěrečné posypání).K namletým sušenkám přidáme změklou Heru a rukou…
Nejdříve si uvaříme ve vodě do měkka brambory, které po vychladnutí nastrouháme na jemném struhadle a připravíme si´pak do misky. Zatím oba druhy čokolády nastrouháme k…
Korpus: 1. Oddělíme žloudky od bílků. K žloutkům přidáme část cukru a vyšleháme do pěny. 2. Ve druhé míse vyšleháme z bílků hustý sníh, přidáme cukr a opět…