„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenSmetanu smíchejte s většinou mléka (stranou si nechte tak 50ml, které uložíte do ledničky) a přidejte všechnu mátu. Oslaďte 3 lžícemi třtinového cukru a ohřívejte na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 941 kJ / 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 22,00 g |
| – nasycené | 12,00 g |
| – nenasycené | 6,70 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 59,00 g |
| – cukry | 59,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Smetanu smíchejte s většinou mléka (stranou si nechte tak 50ml, které uložíte do ledničky) a přidejte všechnu mátu. Oslaďte 3 lžícemi třtinového cukru a ohřívejte na…