Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čubrica - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie929 kJ /
222 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso lehce naklepeme, žampiony a cibuli nakrájet na plátky, brambory na kostičky. Alobal potřeme olejem rozložíme brambory, plátek masa potřený česnekem, osolený,…

eva hubova

60 min

Rizoto z jednoho hrnce

Rizoto z jednoho hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejlépe je použít titan. hrnec, průměr 24cm nebo obdobný s nepřilnavou úpravou. Předem vyjmeme potřebné množství zeleniny a smaženici z mrazáku. Čtvrtky rozřízneme v…

Tom Beyk

60 min

Vepřové dušené v zelenině

Vepřové dušené v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do vepřového masa v celku uděláme několik hlubokých zářezů a vytvoříme tak jakousi širší mřížku. Dáme pozor, abychom maso nedokrojili a s řezem skončili tak 1,5 cm před…

Musaka - zakladní recept

Musaka - zakladní recept

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Brambory nakrájíme na kostičky. Cibuli i pórek na drobno. Mrkev na čtvrtky. Mleté dochutíme podle sebe - pepř, sůl, ...V kastrolu osmahneme na sádle nebo oleji cibuli…

Milan Cexa

120 min

Nadívaná bůčková kapsa

Nadívaná bůčková kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rohlík dáme do mléka namočit,houby a zeleninu povaříme.Po vychladnutí pokrájíme,přidáme vymačkaný rohlík,vejce,sůl,koření a všechno promícháme.Naplníme do masa(kapsy)…

Jikotka

120 min