Kanellbular - skořicové šneky
Recept ještě nebyl hodnocenJeden z nejlepší švédských vynálezů jsou rozhodně skořicové šneky, v originálu kannelbullar. Koupíme je například ve známém obchodním řetězci, stejně jako oblíbené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 674 kJ / 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 100,00 g |
| – cukry | 100,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Jeden z nejlepší švédských vynálezů jsou rozhodně skořicové šneky, v originálu kannelbullar. Koupíme je například ve známém obchodním řetězci, stejně jako oblíbené…
Jeden z nejlepší švédských vynálezů jsou rozhodně skořicové šneky, v originálu kannelbullar. Koupíme je například ve známém obchodním řetězci, stejně jako oblíbené…
Drobenkový koláč je výborným dezertem, který budeme mít hotový téměř bez práce. Není potřeba vypracovávat žádné těsto, navíc je koláč jemný a příjemně šťavnatý. Upéct ho…
Dušené zelí neodmyslitelně patří k lahodné pečínce s knedlíkem. Na jeho přípravě není nic složitého. K zahuštění stačí najemno nastrouhaná brambora. Zda bude zelí sladší…
Dušené vepřové maso na způsob perkeltu, do kterého je přidáno kysané zelí, má svůj původ v Maďarsku. Připravit velmi oblíbený segedínský guláš není tak složité, jak by…
Klasická zelná polévka neboli zelňačka je vydatná a plná kyselého zelí a voňavého uzeného masa. Příjemně zahřeje a krásně provoní celý dům. Můžete ji zjemnit smetanou,…
Pudinková buchta, hojně posypaná skořicovým cukrem, se v ústech lehce rozplyne. Kombinace nadýchaného dvojbarevného těsta s hustým vanilkovým pudinkem a zakysanou…
Plánujete oslavu? Pak právě tento nadýchaný vláčný kakaový korpus oceníte. Recept může působit náročně, ale ve skutečnosti je pouze detailně popsaný, aby se každému…
Jednodušší už to snad ani být nemůže. Nenáročný kakaový moučník, na který smícháme spolu všechny ingredience, vylijeme na plech a upečeme. Hotovou a vychladlou buchtu…
Chystáte se upéct štrúdl, ale zapomněli jste koupit listové těsto? Nepropadejte panice, máme pro vás záchranné lano. Pokud máte doma tvaroh, vyzkoušejte štrúdl z…
Punčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a chuť je zcela specifická. Můžete si připravit své vlastní a pohrát si s množstvím alkoholu, krásnými…
Punčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a chuť je zcela specifická. Můžete si připravit své vlastní a pohrát si s množstvím alkoholu, krásnými…
Jednoduché a rychlé sušenky z ovesných vloček jsou po upečení křehké a určitě vám zachutnají. Zvládne je i začátečník. Sušenky z ovesných vloček podávejte na snídani…
Kompoty se ve velkém zavařovaly zejména v dobách našich babiček a prababiček, nicméně dodnes mají své kouzlo. Nejčastěji se připravují z různého sezónního ovoce, ale za…
Kdoule jsou poměrně netradičním ovocem, jsou ale velmi zdravé. Uvařte z nich výborný džem ovoněný skořicí a hřebíčkem, který bude skvělý na krajíčku čerstvého chleba s…
Doma sterilovanou směs zeleniny neboli čalamádu můžeme snadno připravit z přebytků ze zahrádky. Jde o skvělý způsob, jak uchovat zeleninu do další sklizně. Pikantní…
Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert jako ze zámku. Hraběnčiny řezy patří k velmi oblíbeným tradičním moučníkům našich babiček. Máme pro vás…
Vůně másla a skořice přivábí do kuchyně snad všechny, co milují sladké. Skořicové šneky z našeho receptu budete jistě péct často. Z plátu kynutého těsta plněného sladkým…
Vepřová kotleta dušená na víně a lístcích šalvěje, podávaná se zlatavou cibulkou a zkaramelizovanými kousky jablek je delikatesou, kterou si pro svou neobvyklou chuť…
Snadný a rychlý recept, ve kterém zužitkujete jablka. Pokud už vás nebaví připravovat z listového těsta jenom štrúdl, vyzkoušejte tento moučník na plech. Kombinace…
Hrnečková klasika našich babiček - litý borůvkový koláč. Těsto se díky konzistenci krásně rozlije na plechu. Díky šťavnaté náplni z borůvek je koláč vláčný a voňavá…
Vláčné a nadýchané šlehačkové řezy upečete téměř bez práce a navíc jejich příprava není nijak zdlouhavá. Sladké mramorované řezy tak zvládnou upéct i ti méně zkušení.…
Máte rádi pizzu? Vyzkoušejte ji připravit doma. Stačí jednoduché kynuté těsto a náplň dle vaší chuti a fantazie. Kombinace rajčat, aromatických bylinek, uzeniny a sýra…