Zdravé tvarohové nočky s mákem
Recept ještě nebyl hodnocenIngredience na škubánky smícháme dohromady a lžičkou vykrajujeme a vhazujeme do vroucí osolené vody. Škubánky vaříme cca 5 minut, poté je posypeme mákem smíchaným s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ingredience na škubánky smícháme dohromady a lžičkou vykrajujeme a vhazujeme do vroucí osolené vody. Škubánky vaříme cca 5 minut, poté je posypeme mákem smíchaným s…
Ingredience na škubánky smícháme dohromady a lžičkou vykrajujeme a vhazujeme do vroucí osolené vody. Škubánky vaříme cca 5 minut, poté je posypeme mákem smíchaným s…
Cukr, vejce a rozehřáté máslo vyšlehám do světlejší pěny. Přidám mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr, vanilku a skořici. Nakonec vmíchám jogurt, těsto bude…
Sladké palačinky jsou oblíbené nejen u děti ale i u dospělých. Normální mléko zkuste vyměnit za kokosové, palačinky budou mít tak úplně jinou chuť. Podáváme je s…
Klobásku rozdělíme na 4 díly, zavineme je do pevných šneků a spíchneme krátkou grilovací jehlou (lze použít i špejli, nejlépe s hrotem, ale tu před propichováním…
Opilé kuře získalo nejspíš svůj název díky tomu, že se peče v omáčce z povidel a červeného vína. Získá tak skvělou nasládlou chuť. Na vínu doporučujeme nešetřit, to,…
V míse smícháme obě mouky a špetku soli, uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí, posypeme lžičkou cukru a zalijeme vlažným mlékem. Necháme vzejít kvásek, přidáme…
Korpus: Suché suroviny řádně promícháme, přidáme tekuté a vajíčka, promíchme a nalijeme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme asi 25 - 35 minut na 160°C. Než se…
Do 1. mísy dáme červené fazole propláchnuté od nálevu, nakrájený banán, mléko a olej - dohladka rozmixujeme ponorným mixérem.V 2. míse smícháme mouku, vanilkový a…
Rozdrobíme sušenky, vmícháme kokosový tuk a promneme, tak, aby vznikla drobenka. Pak přimícháme trochu kokosového mléka, aby vznikla hladká hmota. Formu na dort o…
Na pánvi přivedeme suroviny k varu a pak na malém ohni pomalu redukujeme až do dosažení požadované hustoty. Kvalita redukce je přímo úměrná kvalitě výchozích surovin.…
Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Z bílků ušleháme sníh. V misce prošleháme žloutky s cukrem a rozpuštěným máslem, po chvilce přilijeme mléko a přidáme mouku…
Celý plát těsta jsem potřela rozpuštěným máslem. Dále jsem na těsto nasypala třtinový cukr. Použít můžete samozřejmě i klasický a množství určíte sami.Na těsto jsem…
Celý plát těsta jsem potřela rozpuštěným máslem. Dále jsem na těsto nasypala třtinový cukr. Použít můžete samozřejmě i klasický a množství určíte sami.Na těsto jsem…
Kuře omyjeme, rozdělíme na 6 porcí, osolíme a opepříme a na oleji zprudka opečeme. Vyjmeme a do výpeku dáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, na kostky nakrájenou mrkev,…
Do rendlíku dejte olej, kari pastu a nechte rozvonět. Kari pastu lze vynechat, použijte pak dvojnásobné množství čili. Přidejte cukr, arašídy, naklepané stéblo citrónové…
1. Smícháme vodu, rybí omáčku, rýžový ocet, sojovku, zázvor a česnek. Vsypeme cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. 2. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a vložíme…
Pudink uvaříme klasickým způsobem necháme zchladnout.Makovou náplň připravíme tak, že uvaříme mák v mléce s cukrem a skořicí. Vaříme cca 15 až 20 min. Také necháme…
Pudink uvaříme klasickým způsobem necháme zchladnout.Makovou náplň připravíme tak, že uvaříme mák v mléce s cukrem a skořicí. Vaříme cca 15 až 20 min. Také necháme…
Pudink uvaříme klasickým způsobem necháme zchladnout.Makovou náplň připravíme tak, že uvaříme mák v mléce s cukrem a skořicí. Vaříme cca 15 až 20 min. Také necháme…
Převaříme vodu a necháme vychladnout. Šípky očistíme od lístků a nečistot, opláchneme a podrtíme (mně se osvědčil sáček na uzavírání a palička na maso, šípky jsem…
Lískové ořechy před použitím na několik hodin namočíme do vlažné vody.Do mísy prosejeme mouku, přidáme cukr, kakao, žloutek, máslo. Vše propracujeme a přidáme ořechy,…
Pečete doma chléb chcete zkusit nějakou změnu? Vyzkoušejte tento semínkový s melasou, který má lehce oříškovou chuť po použitých semínkách. Je připraven s droždím, péct…
Klasické vepřo-zelo je zde vylepšeno masem ve slaninovém kabátku, zelí ozvláštněno mrkví a vše zasypáno zkaramelizovanou cibulkou s příchutí balzamica. Stačí jen…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21