Smetanovo-malinový dortík se zrcadlovou polevou
Recept ještě nebyl hodnocenLahodný smetanovo-malinový dortík, se zrcadlovou polevou na povrchu, bude ozdobou večírku či oslavy narozeniny. Jeho příprava je sice trošku náročnější, ale výsledek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodný smetanovo-malinový dortík, se zrcadlovou polevou na povrchu, bude ozdobou večírku či oslavy narozeniny. Jeho příprava je sice trošku náročnější, ale výsledek…
Jednoduchý a rychlý ovocný koláč s lahodnou máslovou drobenkou navrchu je ideálním moučníkem pro všední den, kdy chcete péct, ale nemáte moc času. Upéct si ho můžete v…
Tento lahodný dort tvoří nadýchaný piškotový korpus, vrstva marmelády a tvarohový krém z čokoládového pudinku, který zpestříme trochou chilli. To dodá sladkému dortu…
Tento lahodný dort tvoří nadýchaný piškotový korpus, vrstva marmelády a tvarohový krém z čokoládového pudinku, který zpestříme trochou chilli. To dodá sladkému dortu…
Připravte podle našeho receptu jemné, lehké, vpravdě sváteční a lahodné řezy s želatinou ztuženými a barevně odlišnými vrstvami. Moučník jako dech, který je sice trochu…
Milovníky sladkého a kávy jistě potěší moučník, který má příchuť jejich oblíbeného teplého nápoje. Cappuccino dort je skvělou možností. Nadýchaný piškotový korpus…
Zajímavý a neobvyklý moučník, který je tvořen kombinací křehkého těsta, povidlové náplně s ovocem a upečené krupicové kaše. Koláč je opravdu velmi vláčný a šťavnatý a…
Elegantní kynutý koláč ve tvaru hada se v tomto receptu peče v kulaté formě. Uvnitř koláče najdete lahodnou kombinaci máku, marcipánu a povidel. Koláč je proložený…
V tomto jednoduchém ovocném salátu k sobě pěkně ladí sladké šťavnaté ovoce a výrazná slaná chuť Nivy. Salát ozdobíme drcenými pistáciemi, kopečkem zakysané smetany a…
Psyllium má jistě nesporně výhod pro naše trávení. S vodou vytvoří gelovitou konzistenci, kterou tak přidáme do těsta na pečivo. Ať už rohlíky, bagetky či chleba, s…
Zapečené kuřecí s lilkem a rajčaty je chutné a vyvážené jídlo, které spojuje šťavnaté kuřecí maso s jemnými kousky lilku a sladkými rajčaty. Pečení v troubě zaručuje…
Špagetová omeleta se zeleninou je originální způsob, jak zužitkovat zbytky těstovin a vytvořit lahodné, syté jídlo. Spojuje křupavou zeleninu s jemnou chutí vajec a…
Rychlá jednoduchá buchta plná tvarohu, máku a povidel. Přestože není zrovna fotogenická, chutná skvěle a je dokonale vláčná. Tento recept na takovou úspornější variantu…
Rychlá jednoduchá buchta plná tvarohu, máku a povidel. Přestože není zrovna fotogenická, chutná skvěle a je dokonale vláčná. Tento recept na takovou úspornější variantu…
Krásně červené plody jeřabin vyniknou nejen v marmeládách a sirupech, skvělé jsou i s masem tak jako šípky. Šťavnaté pečené koule z mletého masa přelité jeřabinovou…
Zkuste využít dýni jako základ pro pálivou omáčku. Dýně dodá hmotu, osvědčené druhy pálivých papriček věnují ostrost. Každopádně si milovníci ostrého přijdou na své.
Tradiční houbová omáčka z čerstvých hub je výtečný pokrm, ale můžete ji klidně uvařit i z mražených hub. Zjemněná zakysanou smetanou a správně okořeněná vám jistě bude…
Obrácený koláč z křehkého těsta s jablky obalenými v karamelu vám jistě zachutná. Stačí si pohlídat přípravu karamelu a máte zaděláno na výborný nedělní moučník. Uvidíte…
Piškotový korpus plněný náplní z vařených jablek a potřený krémem ze šlehačky, mascarpone a kysané smetany, ozdobený mandarinkami a čokoládovými ozdobami, můžete podávat…
Příprava domácího ovocného sirupu není nikterak náročná a má několik výhod. Víte jaké suroviny jste použili, můžete různě kombinovat použité ovoce i bylinky a hlavně,…
Šťavnatá roláda z kachního masa, plněná neotřelou nádivkou z jedlých kaštanů a sušených meruněk, se výborně hodí ke svátečnímu obědu. Podáváme ji s bramborovými knedlíky…
Salát z pečené dýně s rukolou, feta sýrem a redukcí z balsamica se skvěle hodí k pozdnímu létu, ale připravit si jej můžete i v zimě. Krásně barevný talíř dokonale…
Zkuste do sladkého moučníku použít syrovou dýni. Hned po upečení bude z koláče hodně cítit a i dle autorky vše chutná tak nějak zeleninově. Za půl dne se ale chutě…
K podzimu jistě patří štrúdly a záviny. Jejich přípravu si usnadníme použitím již hotového listového těsta. Jako náplň tentokrát použijeme kombinaci dýně, jablek, kokosu…