Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džus jablečný - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie206 kJ /
49 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dětský punč

Dětský punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Jste milovníkem punče a svařeného vína a mrzí vás, že si tuto hřejivou dobrotu nemohou dát i vaše děti? Vyzkoušejte podle našeho receptu připravit i punč pro děti bez…

tiktak

15 min

Horký jablečný nápoj

Horký jablečný nápoj

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1) Všechny ingredience dáme do hrnce a přivedeme k varu. Poté vaříme na mírném ohni ještě 15 minut. 2) Do sklenic nebo hrnků dáme plátek pomeranče a jednu skořici(tu…

Jablíčkové řezy

Jablíčkové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vláčný piškot spojený pikantní marmeládou, potřený jablečno-pudinkovou směsí a ozdobený šlehačkovou čepicí posypanou skořicí či kakaem je lahůdkou, která bude beze…

lemarti

60 min

Křenové želé

Křenové želé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Křen nastrouháme, smícháme v kastrůlku s ostatními surovinami a svaříme do zhoustnutí. Trvá to jen chvilku.Nalijeme do skleniček a uzavřeme. Nezavařujeme. Zhoustne to…

mimosa

30 min

Krkovička v marinádě

Krkovička v marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krkovičku omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Osolíme a opepříme.Smícháme marinádu, do které maso s cibulí namočíme. Necháme uležet nejméně dvě hodiny, ideálně na 24…

Jablečné želé

Jablečné želé

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na malé kostičky, zakápneme šťávou, aby nám nezhnědla. V rendlíku si rozpustíme oba cukry a přidáme jablka. Necháme…

Horké jablko

Horké jablko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K zimě patří teplé nápoje různých chutí. Vyzkoušejte toto horké jablíčko z jablečného džusu a červeného vína. Do sklenice pak naaranžujte kousky jablka a jistě by chuť…

poslirecept

30 min

Dýňová polévka s jablky

Dýňová polévka s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1.) V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme do něj na drobno nakrájenou cibuli a muškátový oříšek. Smažíme, dokud nezačne cibule hnědnout. 2.) Dýni překrojíme, zbavíme…

Hadi sv. Jiří

Hadi sv. Jiří

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Suroviny dáme do pekárny (tekuté, sypké) a zapneme program Těsto. Po vykynutí těsto propracujeme a rozdělíme na 16 dílků (56 - 59 g každý). Z těch vytvoříme postupně…

Jablíčkový jáhelník

Jablíčkový jáhelník

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jáhly minimálně dvakrát spaříme vroucí vodou, vsypeme do hrnce a zalijeme jablečným džusem. Zakryjeme pokličkou a necháme vařit na mírném ohni, dokud jáhly nenasají…

Jablečný koláč s bílým vínem

Jablečný koláč s bílým vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z uvedených ingrediencí vypracujeme hladké těsto a dáme na 30 minut do chladničky odležet. Z poloviny těsta vyválíme plát a položíme na dno vymastěné a vysypané…

Dušená mrkev - jinak

Dušená mrkev - jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Mrkev očistíme a škrabkou na brambory naškrábeme na nudličky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Poté vmícháme mrkev a krátce jí orestujeme. Podlijeme džusem a na…

JanaB1

45 min

Karamelizovaný fenykl

Karamelizovaný fenykl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z fenyklů obereme vrchní listy, seřízneme vrchní stonky a spodek fenyklů jen tak, ať se nám při přípravě nerozpadne. Rozkrojíme podélně na polovinu. Dáme na cca 10 min.…

rebeka

60 min

Hovězí po čínsku

Hovězí po čínsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso pokrájíme na menší kousky, posypeme nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou. Přes noc necháme uležet. Maso vložíme do rozehřáté trouby a pod pokličkou jej pečeme 15…

Nepečený jáhlový "štrúdl"

Nepečený jáhlový "štrúdl"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jablka oloupeme, nahrubo nastrouháme, zakápneme citronovou šťávou a krátce podusíme. Pustí-li si hodně šťávy, slijeme ji a použijeme na uvaření jáhel spolu s džusem.…

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli